LoL'de script kullanıp HWID banlanmak Valorant hesabını etkiler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dostlar selamünaleyküm, kısa bir aradan sonra tekrardan LoL'e gireyim dedim, güncellemede karşıma Vanguard yazısı çıktı. Aklımda olan bir soru var: Script kullanıp ban yediğimiz zaman Valorant hesabımız banlanır mı? HWID ban mı yiyoruz LoL için? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Lole global olarak vanguard geldiğinde script kullanarak ban yerseniz hwid (donanım) banı yiyeceksiniz vanguard lol ve valorantın ortak acsi olduğu için valorantdan da ban yiyeceksiniz lol ve valo tek accde ise o acc tümden yasaklanır 1 mayıstan sonra lolde 3. parti yazılımın yaptırımı acc perma + hwid donanım banı olacak

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Lole global olarak vanguard geldiğinde script kullanarak ban yerseniz hwid (donanım) banı yiyeceksiniz vanguard lol ve valorantın ortak acsi olduğu için valorantdan da ban yiyeceksiniz lol ve valo tek accde ise o acc tümden yasaklanır 1 mayıstan sonra lolde 3. parti yazılımın yaptırımı acc perma + hwid donanım banı olacak
Yani şuan sıkıntısız bir şekilde oynayabilir miyiz ? 1 Mayıs tarihine kadar. Hesaplar farklı acc ait.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Aslında mantıklı olan her oyun için ayrı donanım yasaklaması almak ama büyük ihtimalle bir oyundaki yasaklama öbür oyunu da etkileyecek artık.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hesaplar aynı e posta falansa kullanma kanka farklı hesapsa büyük ihtimal valoda hwid yemezsin ben yaşadım valoda yedim lolde olmadı uzun süredir oynamıyorum last dance bizi umarım cok engellemez

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hile direkt tespit edilir mi acaba gelsede denesek

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam 1 mayısa kadar serbestiz gibi duruyor ama 1 mayıstan sonra vanguard geldikten sonra valodaki gibi hwid sistemine geçiş yaparlarsa yer yerinden oynar herkes etkilenir

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Lole global olarak vanguard geldiğinde script kullanarak ban yerseniz

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eğer hwid banlı bilgisayardan , hesabınla valorant oynamaya çalışırsan etkilenir

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
HWİD Ban yediysen arkana dönüp bakmıcaksın kardeş. o banı yiyebileceğin her ne yaptıysan sen herşeyi göze almışsın demektir.

Üye
2 HİZMET YILI
kendi orjinal hesabın ban yemez ama giremessinde çünkü anakartına ban atmışlar 4 ay bekliyeceksin gireceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...