Hocam sizin için araştırdım ve bir arkadaşın yorumunu buldum kaynakta bu şekilde diyor yorum bana ait değildir bu arada
@BaBOR873296 hocama aittir
League Of Legends'a Standart Bir Programlama Diliyle Hile Falan Yazamazsınız 2009'daki Gibi Olmaz Hayır. Eskiden Olsa Vb.net Kullanarak Rahatlıkla Bir Oyuna Hile Yazılabiliyordu. Array Kullanımı Kolaydı. Fluse İşlevleri Entegreliydi Vesayre Vesayre.
Şuanda Wolfü'ye Bile Hile Yazabilmek C# Ve Üzeri Programlama Bilgisi Gerektirir. Artık İşin İçinde Olan Pekçok Kimse Vb.net'e Yazılım Dili Olarak Bakmıyor Bile.
LoL'de İse Durum Şöyle;
Eskiden C#,Vb.net İle Kolaylıkla Dışarıdan Müdahaleli Ufak Tefek Hile Yazılımları Çıkartılabiliyordu. Ama Riotun Son 6-7 Yılda Göstermiş Olduğu Hile Güvenlik Prototipleri Gayet Makul Ve Sağlam Düzeyde.
Sisteme Hala Belli Başlı Yazılımlarla Hile Entegreleyebilmek Mümkün. Lazy# Veyahut Wind#'da Başlıca Gelenlerden. Tabii Bunlara Kaynak Bile Bulabilmek Şuan İçin Zoraki Bir Durum...
Son Yıllarda Bende Bu 2 Yazılıma Atılganlık Gösterdim Ve Beni Çok Uğraştıran Araştırma Geliştirmede Sizi Oldukça Yorabilecek Yazılımlardan Bunlar.
İfade Edebildeysem Ne Mutlu, Öğrenmek İsteyene Kaynak Biryerlerden İllaki Çıkar. İyi Forumlar.