cekiyorum zaten en rage ne varsa onla oynuyorum oyun icindede anlyıolar zatenAyarlarıı fule çek anlarsın
herşeyi fulle o zamn görürsün belli et yaniCok ciddi söylüyorum, LoL'de ban yemek imkansız scriptten.
Hani rakibe söyle falan 9X script desinler reportlasalar böyle ortaklaşa ki muhtemelen cok zor ancak o zaman yersiniz ki yemeyedebilirsiniz. Bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Yiyenler nasıl ban yediniz? Söyler misiniz?
Üst Üste oyun at ve cok fazla ve kartush oyna genel olarak nedd yiyor kanka denedimCok ciddi söylüyorum, LoL'de ban yemek imkansız scriptten.
Hani rakibe söyle falan 9X script desinler reportlasalar böyle ortaklaşa ki muhtemelen cok zor ancak o zaman yersiniz ki yemeyedebilirsiniz. Bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Yiyenler nasıl ban yediniz? Söyler misiniz?
evet mesela cs alırken 360 dönüyor sc olan kilşi ona dikkat edersen direk çözersin sc olup olmadıgını dRakibin script olduğunu sadece scirpt kullanarak anlayabilirsin kombolardan yada dodgeleme tarzından analşılır zaten
Post automatically merged:
Rakibin script olduğunu sadece scirpt kullanarak anlayabilirsin kombolardan yada dodgeleme tarzından analşılır zaten
Post automatically merged:
ban yememek için evade i kısman yada kapatman lazım config kullan gayet verimli oluyor
kendı kendıne bilet gönderCok ciddi söylüyorum, LoL'de ban yemek imkansız scriptten.
nası fullucenherşeyi fulle o zamn görürsün belli et yani
Ben Scrpit Yaz BanlarCok ciddi söylüyorum, LoL'de ban yemek imkansız scriptten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?