onaylı üye nasıl olucamOnaylı üye olup sen de script kullanıp çıkabilirsin bu arada
dostum en sağlıklısı 2-3 arkadaşını alıp mid solo jung veya bot pre tarzı yapmak en iyisiabi ben anlamıyorum normalde kötü bir oyuncu değilim mainim adc genelde koridoru kazanmama rağmen kendini bilmez insanlar yüzünden sürekli maç kaybetmekten silverden cıkamıyorum bana yardım edicek pre lazım golda kadar taşısa yeter lol adım : Tylermeniya ekleyin girelim birlikte
Gold diyorsun kanka golda takım ne kadar kötü gelse bile çıkmak o kadar zor olmamalıabi ben anlamıyorum normalde kötü bir oyuncu değilim mainim adc genelde koridoru kazanmama rağmen kendini bilmez insanlar yüzünden sürekli maç kaybetmekten silverden cıkamıyorum bana yardım edicek pre lazım golda kadar taşısa yeter lol adım : Tylermeniya ekleyin girelim birlikte
50 adet yorum yapmak ve 5 günden uzun üyeliğinin olması lazım diye biliyorum genede bir bak forumaonaylı üye nasıl olucam
scriptin bu tarz oyuncuların yanında bir çözüm oluşturucağını sanmıyorum yanlış mı düşünüyorum acaba :/Onaylı üye olup sen de script kullanıp çıkabilirsin bu arada
aga trde oynarsan milleti trollersin eğlenirsinHocam eu sunucusuna geçebilirsin veya sitedeki scripti kullanabilirsin yada ikisini de ayni anda yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?