kanka bende şaşırıyorum banlanmıyorum hala dediğim gibi hilesiz 1 gün bile oynamadım millet banlanırken ben hala oynuyorumEninde sonunda siz de banlanıcaksınız. Merak etmeyin. Bu hilede bandan kaçış yok.
edit. Tam 9 ay ban yemeden kullandım hem lazy hem windsharp elmas eloaya kadar çıktım sonra biri maçta sen sc sin dedi reportlamış direk ban yedim .Eninde sonunda atılacak o ban kaçarı yokAdamlar her güncellemeden önce hileyi kapatıyor sonra güncelliyorlar .Kimse detected halini kullanmıyor .Report edilmezseniz ban da yemezseniz ama tek bir report yerseniz direk banlanırsınız.
kanka yazdığım gibi abartarak kullandım baseye ultiler vs. çok abarttım bana sc güzel falan sc diyorlardı report ediyorlardı hala yemedım işte nasıl oluyorAdamlar her güncellemeden önce hileyi kapatıyor sonra güncelliyorlar .Kimse detected halini kullanmıyor .Report edilmezseniz ban da yemezseniz ama tek bir report yerseniz direk banlanırsınız.
edit. Tam 9 ay ban yemeden kullandım hem lazy hem windsharp elmas eloaya kadar çıktım sonra biri maçta sen sc sin dedi reportlamış direk ban yedim .Eninde sonunda atılacak o ban kaçarı yok
Aynen Sezon tekrar başlasın herşey tam otursun bende o şekil kullanıcamHer sene sezon bitiş ve başlangıç aralarında script temizliği için banwawe getiriliyor bu ara çok sıkıntılı kullanmak riskli yani ben bu aralar kullanmadığımdan 11 aydır banlanmıyorum bilginize.
oda doğru kral bekliyorum sonumu çok kaşınıyorum ama hayırlısıHerkes aynı anda banlanmıyor
şaşırcak bişey yok kanka paso sc ile birsürü çarda oynadım gm kadar kastım hala ban yemedim gm olan geçen bi ban wawede gittikanka bende şaşırıyorum banlanmıyorum hala dediğim gibi hilesiz 1 gün bile oynamadım millet banlanırken ben hala oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?