Arkadaşlar MH'da onaylı üyeyim ve bir gündür Wsreborn'u deniyorum.Sc'nin Dodge ve bazı karakterlerde yaptığı combolar dışında bir yararını göremedim.Ve hile olmama rağmen berbae oynuyorum.Wsreborn'u nasıl daha iyi kullanabilirim?Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.(İrelia,Jinx,Shaco gibi karakterler oynuyorum)
ilk adc oynayacakasın adc de zaten sc güçlü kalkıp noskill shacoyla oynarsan hilenin hiçbir faydasını göremessin sana önerim jnix ile adc de kasılmak adc sevmiyorsan topda iyi bir karakter (cfg lerde zaten liste var) topda sevmiyorsan jg mainsen lee sin öneriririm
sc genel olarak configlerin hepsi adc herolarına göre yapılıyor nispeten irelia ile de ok ama adc herosu oynadığın takdirde site üzerinde çok fazla config bulabilirsin
Öncelikle oyun bilgisi gerekli. Hangi durumlarda ne gibi ataklar yapmak gerektiği çok önemli. WS Reborn ile daha iyi oynayabilmek için de kesinlikle vakit harcamalısın. Forumda bir kullanıcının detaylı tanıtım konusu var oradan detaylı bilgi alabilirsin. Sevdiğin ve mainlediğin çarlarla birkaç oyun oyna, kendine özgü ayarları yap sonuç almaya başlarsın
Öncelikle oyun bilgisi gerekli. Hangi durumlarda ne gibi ataklar yapmak gerektiği çok önemli. WS Reborn ile daha iyi oynayabilmek için de kesinlikle vakit harcamalısın. Forumda bir kullanıcının detaylı tanıtım konusu var oradan detaylı bilgi alabilirsin. Sevdiğin ve mainlediğin çarlarla birkaç oyun oyna, kendine özgü ayarları yap sonuç almaya başlarsın