Seçkin Üye
ticket kapanıyor knk nasıl bekleyebilirim yanıtlara kapanan şeyidestek ekibini bekle o blitzcrank bot herkesde öyle
ban sebebi olmadığını dediler ve bir youtuber (reklam sayılırsa kusuruma bakmayın) "sloppy walrus" riot tan onay aldığına ve izin verildiğini belirtti ve bu rune forge sitesinde dahi yazıyorher ne kadar ban sebebi değil densede bu garanti bir durum değil. Geçmişte de bundan bir çok insan ban yedi ve lol bu konuda ban sebebi değil diye bir açıklama hiç bir zaman yapmadı açacaklarını sanmıyorum o yüzden
hileyi gerçekten yapsam koymazdı da hilesiz chill oynarken yemem çok sinir bozucuriot hiçbir şekilde ban açmıyor kanka otur bekle şimdi.
obsidian oyunun dosyasından modeli indirmemi sağlıyor ve diğer uygulamalarla o model üzerinde çalışmayı deniyorum, ben zaten bahsettiğim gibi cs lol üzerinden kullandımEkli dosyayı görüntüle 107010Ekli dosyayı görüntüle 107012
Özetle senin kullandığın opsidian mıdır nedir o program kıytırık saçma sapan script yazılımları gibi çalıştığından ban yemişsin. Hesabın ilk sahibi sensen ve de daha önce o ip üzerinden başka riot hesabından ban yemediysen çooooook düşük ihtimalle banını açarlar yaklaşık %1 ihtimalle. Yayıncı veya e spor oyuncusu değilseniz skin changer kullanmanızı önermem
not: Banlanma sebebin oyunda olan bir skini skin changerla beraber kullanmandan kaynaklıysa bu direkt hile sayılıyor para vermeden ürünü elde etmiş oluyorsun. Değilse ise muhtemelen cslol kullanmadığın için ban yedin.
ekstra not ticketta aşşağıda belirtildiği gibi geri dönüşü olmaz diyor açılır hesabın umarım ama çok bekleme yeni hesap aç derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?