Seçkin Üye
internette custom skin yapmayı öğrenmek için videolar izledim ve internetten "obsidian" adlı bir uygulama indirdim. Onunla birlikte oyunun dosyalarından karakterin modelini indirip üzerinde değişik düzenlemeler yapabiliyordum ilk denememde lol client i kapalıydı ve hiçbir sorun olmadan ayarlayıp kullanabildim fakat 2. defa skin yapmak için obsidian uygulamasını kullandığımdan birkaç dakika sonra lolden ban yediğimi gördüm ve 3. parti yazılımdan ban yediğimi söylüyor, karşıma sıralı maçta rage sc kullananlar gelip haftalarca ban yemeden oynadığını görüyorum fakat ben kıçı kıytırık bir model çıkarma uygulaması kullandığım için ban neden yiyorum ve bunun hakkında ticket oluşturmaya çalıştığımda blitzcrank bot inceleyeceğiz cart curt yazıp hiçbir şekilde destek almadan bilet kapatılıyor. ne yapmam gerekiyor kafayı yiyeceğim artık
(bilgisayarım temiz formatlı hiçbir hile indirmedim veya araştırmadım, custom skin uygulaması düz cslol ve cslol ban sebebi olmadığına dair birsürü video var)
(bilgisayarım temiz formatlı hiçbir hile indirmedim veya araştırmadım, custom skin uygulaması düz cslol ve cslol ban sebebi olmadığına dair birsürü video var)