Onaylı Üye
valla bu zamana kadar en ufak chat banı dahi hiçbir ceza yemedim. sc vs. zaten hiç kullanmadım. yani hesabım oldukça temiz olması lazımdı, küfür dahi etmem kimseyle uğraşmam yani o yüzden reportlandığımı da sanmıyorum. ilk defa iki gn önce external zoom hack adı altında bir program indirdim. Ertesi günü ban yemişim3 aydır kullanıyorum düzenli olarak her akşam oynarım herşey acık ama ban yemedim bu senin birazda oynayışna baglı birşey sürekli belli edip report yiyorsan ondan dolayıdır
Peki port yoluyla falan ya da oyuna herhangi bir şey inject etmeden de anlaşılır mı? Zoom kilidi açılınca auto-detect oluyor sanırım.zoomu sistem otomatik olarak algılıyor diye biliyorum güvenli bir şekilde kullanman çok zor yani
Peki sitede ki bu Dword scriptin sadece zoom özelliğini kullanıp diğerlerini kullanmasam ban yer miyim? Az riskli olsa dahi denemek istiyorum yeni bir hesaptan deneyeceğim. Bende nvidia var yine de teşekkür ederim.Script harici hepsi ban sebebi, sc deki awarnesları açıp geri kalanı kapatabilirsin. Yada amd ekran kartın varsa premium bişe ayarı vardı çözünürlüğü yükseltiyordun onu kullan.
hangi zoomu diyorsun , wsrebornde ki zoomda mı detect atıyor.zoom şuan detect ban atıyor tavsiye etmem
Öyle görünüyor hocam zaten girdik bir yola, eyvallah.Direk script kullan geç güvenli yol filan yok bu iş için.
çok güvensiz doğruzoomu sistem otomatik olarak algılıyor diye biliyorum güvenli bir şekilde kullanman çok zor yani
zoom olayı bana masum geliyor yine diğerlerine kıyasla , direk olarak oyuna etkisi yok aslında dolaylı yoldan olsa da. dediğin gibi milim değişince auto ban oluyor.zoom detect sistem otomatik ban atıyor
nasıl oluyor tam olarak zoom kilidi ötesine geçilmiyor diye biliyorum normal ayar yaparak.oyun ayarları aracılığıyla
öyle görünüyor en son sitenin sc sini deneyeceğim olmazsa da artık pes edeceğim.zoom kullanmamak her zaman en güvenlisi kaçarı yok ban yemenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?