Uzman Üye
çıkabileceğin max lig ne script ile dostum bunu söyler misinarkadaşlar bu işi daha önce yapan para kazanan arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim. Merak ettiğim şu lolden fresh hesap alıp dia 4 boostlayıp satsam her gün 1 tane hesap olacak şekilde iyi para kazanır mıyım ve hesapları nereden ne şekilde satabilirim hiçbir bilgim yok detaylı bilgi verecek arkadaş olursa çok makbule olur şimdiden teşekkür ederim.
dostum eğer iyi bir oyuncuysan elo boost sitelerine başvuru yapıp elo booster olarak yerini alabilirsin ama cha ve gm olman gerekiyo diye biliyorum kanıtlarıyla birlikte eğer kendin boost yapmak istiyosan gereken yerlerde paylaşımını yapıp hesapları boostlayabirisin diyelim ki oda olmadı fresh hesap alıp 10 günde 1 hesabı elmas yapıp satsan yine kardasın hesapları istemsatis itempazar gibi yerlerde satışa koyabilirsinarkadaşlar bu işi daha önce yapan para kazanan arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim. Merak ettiğim şu lolden fresh hesap alıp dia 4 boostlayıp satsam her gün 1 tane hesap olacak şekilde iyi para kazanır mıyım ve hesapları nereden ne şekilde satabilirim hiçbir bilgim yok detaylı bilgi verecek arkadaş olursa çok makbule olur şimdiden teşekkür ederim.
TR de kasıyorum kendim satış yapmak istiyorum günde 1 hesap elmas 4 yapabilirim dostum ama dediğim gibi tr de yapacağım dediğin sitelerden kolayca satış yapabilir miyimdostum eğer iyi bir oyuncuysan elo boost sitelerine başvuru yapıp elo booster olarak yerini alabilirsin ama cha ve gm olman gerekiyo diye biliyorum kanıtlarıyla birlikte eğer kendin boost yapmak istiyosan gereken yerlerde paylaşımını yapıp hesapları boostlayabirisin diyelim ki oda olmadı fresh hesap alıp 10 günde 1 hesabı elmas yapıp satsan yine kardasın hesapları istemsatis itempazar gibi yerlerde satışa koyabilirsin
Demir 4 hesabı niye alıyolar ki30 lvl hesap alıp onu demir 4 e düşürmeyi başarısan 25 30 dolardan satarsın uyarırım demire düşmek imkansız kadar zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?