Üye
baskan hesap boostu atabilirsin.
evet kankam sc ileScriptle mi kasıyorsun peki dostum ?
Post automatically merged:
Demir 4 hesapları niye 30 dolara alıyorlar onu anlamadım dostumdediğin gibi bu daha zor
kanka uzun süreler alıyor o ama evet alıcısı var30 seviyeye kadar fresh hesap kasıp yabancı veya Türk satış sitelerinde satabilirsin aga alıcısı fazla oluyor diye duymuştum bi arkadaştan
hangi sunucu kankaben mastera kasıp satıyorum kastıgım hesabın leveline bağlı olarak fiyat giriyorum
ama hesap 30 60 arası ise 1kya falan koyuyorum
yüksek levelse fiyat 1k 2k arası oluyo
o kadar ucuzdan gitmiyor hocam hesaplarÖncelikle 1. olarak 1 günde Diamond elo çıkaramassın. Minimum 1 hafta de ona. 2. olarakta harcadığın zamana değmez kazanacağın para. Fresh hesap satacaksın sonuçta ederi 50-100tllik hesap.
tr dostumkanka uzun süreler alıyor o ama evet alıcısı var
hangi sunucu kanka
o kadar ucuzdan gitmiyor hocam hesaplar
sattığın hesaplar botted mı peki?tr dostum
bu hesap satma olayını meslek gibi yapmıyorum tatillerde falan oynayınca kasılan hesabı satıyorum halinde içinde kostum falan da baya oluyosattığın hesaplar botted mı peki?
30 levele bot ile kasıp satmak iyi fikir olabilir.arkadaşlar bu işi daha önce yapan para kazanan arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim. Merak ettiğim şu lolden fresh hesap alıp dia 4 boostlayıp satsam her gün 1 tane hesap olacak şekilde iyi para kazanır mıyım ve hesapları nereden ne şekilde satabilirim hiçbir bilgim yok detaylı bilgi verecek arkadaş olursa çok makbule olur şimdiden teşekkür ederim.
west de high elo oynuyordum tr de bronz silverlara elo boost yapıyordum öyle kazanabilirsin ya da e sporcu olman gerekiyorarkadaşlar bu işi daha önce yapan para kazanan arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim. Merak ettiğim şu lolden fresh hesap alıp dia 4 boostlayıp satsam her gün 1 tane hesap olacak şekilde iyi para kazanır mıyım ve hesapları nereden ne şekilde satabilirim hiçbir bilgim yok detaylı bilgi verecek arkadaş olursa çok makbule olur şimdiden teşekkür ederim.