Lole girince pc kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu sorunla bu gün karşılaştım nedenini bilmiyorum bu zamana kadar sorunsuz 60 70 fps oynadım Lolü fakat artık oyuna girince pc direkt kapanıyor nedeni ne olabilir laptopun altında soğutma da var

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Ben sorunun işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. Seninle aynı sorunu yaşayan arkadaşıma da bunu demiştim. Termal macun sürdürüp, bakım yaptırınca düzelmişti. İşlemcin yeterince soğutulmuyor olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
windowsun yaptığı otomatik güncellemelerden de olabilir bir anda böyle bir kapanma durumu varsa

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Muhtemelen işlemcin fazla ısındığından ötürü kapanıyor olabilir termal macun yenilemeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
güç seçenekleri bölümünden sorunumu çözdüm bilgisayar üzerinden

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
pc kapaniyorsa bu donanımsal bı sorun cok ısınmadan kaynaklı kapaniyordur lol ıle alakaı bı durum degıl macunu verım vermıyordur yenılemen gerekır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sadece lolde yaşıyorsan bu problemi oyun ile kaynaklıdır sil bir daha yükle ama diğer uygulamalarda da aynısı oluyorsa donanımsal bir sıkıntı yaşıyorsundur

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sistemin düşük olduğundan kaynaklana bilir eğer alakası yoksa oyunun dosyalarında onarım aracı var ordan onarım yapabilirsin veya doğrudan oyunu silip tekrar yükleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...