- Konuyu başlatan
-
the dude
Uzman Üye
Sadece mousenizin yerini değiştiriyor oyun ile beraber çalışan bir şey değil.Ban riski ise report yediğiniz taktirde(Feed yüzünden olabilir)ban yiyebilirsiniz.Matığın iyi güzel ban riski varmı peki. Oyun içine mi inject oluyor yoksa arka planda mı çalışıyor ?
Kanka report feedden ban yiyeceğinizi pek sanmam zaten yapay zeka kontrol ediyor onu mapda dolaşıyorsun feedden yemezssinde programın fix yeme gibi bir durumu var ileriki zamanlardaSadece mousenizin yerini değiştiriyor oyun ile beraber çalışan bir şey değil.Ban riski ise report yediğiniz taktirde(Feed yüzünden olabilir)ban yiyebilirsiniz.
Kanka şu anlık bir ban riski olacağını sanmam fakar Riot bunu fark edip guard a ekler ise ban riski var o zaman çıkış tarihli ban yok diyelimban riski war mı agalar güzel olmuş bu arada
tamam kankam saolKanka şu anlık bir ban riski olacağını sanmam fakar Riot bunu fark edip guard a ekler ise ban riski var o zaman çıkış tarihli ban yok diyelim
Kötü haberKanka report feedden ban yiyeceğinizi pek sanmam zaten yapay zeka kontrol ediyor onu mapda dolaşıyorsun feedden yemezssinde programın fix yeme gibi bir durumu var ileriki zamanlarda
Oyun içi reportları yapay zeka ticketleri ise normal insanlar kontrol ediyor kankaKötü haber, yapay zeka kontrol etmiyor mousen sadece seçilen laneye doğru gidiyor yakında gelişmiş özellikler eklemeyi düşünüyorum.
ben program anladım üzgünüm, desteğin için teşekkürler , yukarıda birisi sürekli aynı haraketleri yaptığı için ban yiyebilir tarzı bir cümle yazmıştı ona göre geliştirmeler falan yapıcağım.Oyun içi reportları yapay zeka ticketleri ise normal insanlar kontrol ediyor kankaRiot Games TR nin canlı yayınında sorulan bir soruydu bu ama güzel haber yaptıgın program ban yedirmez çıkış tarihli riot ne der bu duruma bilemem ama
Pekiben program anladım üzgünüm, desteğin için teşekkürler , yukarıda birisi sürekli aynı haraketleri yaptığı için ban yiyebilir tarzı bir cümle yazmıştı ona göre geliştirmeler falan yapıcağım.
Kule arasında dolaşan sistemi ekliyebilirim neticede daha bugün başladım,program tamamen c# ile hazırlandı.Eğer böyle bir program rağbet görürse bende takım kulenin altına gidip dolaşan bir uygulama yapabilirim. Bu arada arayüzü ne ile yaptın ?
Şuanda evet ama gerekli daha fazla özellik ekledikten sonra yayımlicam.Çalışıyor mu peki?
C# ile eklemez zor. Herkezin ekran ayarları farklı kuleyi tutturmak sorun olacak yapılabilir en iyi programda uğraştırıcı olacak sadece senin için değil kullanıcı içinde öyle.Kule arasında dolaşan sistemi ekliyebilirim neticede daha bugün başladım,program tamamen c# ile hazırlandı.
Oraya gitmesi için gereken tıklama sayısını hesaplayıp ona göre kolay bi döngü yapabilirimC# ile eklemez zor. Herkezin ekran ayarları farklı kuleyi tutturmak sorun olacak yapılabilir en iyi programda uğraştırıcı olacak sadece senin için değil kullanıcı içinde öyle.
Lolde sağ'a sol'a yürüme macrosu bu dostum sakin ol afk kalınması gerektiğinde kullanılır bu,o yüzden fazla beklentiyi yükseltmeyin.şimdi LOL düşünsün bekle LOL biz gelıyoruz.
Her ekran boyutu farklı olacağından tıklama sayıları eşit olmayacak. Ama uğraşını sevdim dostum doğru yoldasın böyle böyle gelişir yazılımcılarOraya gitmesi için gereken tıklama sayısını hesaplayıp ona göre kolay bi döngü yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?