Her ekran boyutu farklı olacağından tıklama sayıları eşit olmayacak. Ama uğraşını sevdim dostum doğru yoldasın böyle böyle gelişir yazılımcılar
O tarz bir şey düşünüyorum oyunun açılıp kapanmasını algılicak bir sistem ile uğraşıyorum eğer başarırsam level botu özellikleride eklicem.bazıları var çok sağlam sistem kurmuşlar sadece mouse ile level botu sağlam kasıyorlar
arkandayım bro yaparsan ilklerden olurumO tarz bir şey düşünüyorum oyunun açılıp kapanmasını algılicak bir sistem ile uğraşıyorum eğer başarırsam level botu özellikleride eklicem.
her türlü hilenin ban riski vardır reisimmherhangi bir ban riski var mı ve aramda çalıştırabilir miyiz
onun için yapay zeka ile ekrandaki bazı şeyleri belirlemek gerek. c# ile olacak iş değil hobi olarak yapmak zorO tarz bir şey düşünüyorum oyunun açılıp kapanmasını algılicak bir sistem ile uğraşıyorum eğer başarırsam level botu özellikleride eklicem.
Yeni bir komut buldum işleri kolaylaştırıcak onun üstünde çalışıyorumonun için yapay zeka ile ekrandaki bazı şeyleri belirlemek gerek. c# ile olacak iş değil hobi olarak yapmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?