Ben oyun oynarken mentalimi koruyabilen birisiyim pek sinir olacağımı zerre düşünmüyorum ayrıca dediğim gibi script/hile kullanmayı düşünüyorumDuvarları yumruklamicaksan kanser olmicaksan başla
Sen cansın, şimdi scriptin ne olduğunu anladım. Ben bi' videolara göz atarken arkada lol'ü indireyimScript senin otomatik olarak dodge atmana (karşı şampiyonlardan gelen yeteneklerden kaçmana) ve senin atacağın yetenekleri kendisi atarak isabet oranını arttıran bir yazılım forumda videosu bulunuyordur büyük ihtimalle youtubede de bir çok videosu vardır kendine bir karakter seçip onun scriptle neler yapabildiğne göz at
Hahaha kesinlikle katılıyorum ama bakma işte kafa dağıtmak için başlamayı düşünüyorum, hep aynı oyunları oynamaktan aşırı sıkıldım. Genelde FPS rekabetçi oyunları oynuyorumhayat güzel çık dışarı gez kanser olmanın alemi yok
çok sinir bozucu bi oyun başlıcaksan iyi düşün çünkü bırakmak çok zorHerkese selamlar dostlar LOL'e başlamayı düşünüyorum, LOL'ü hayatımda bir kez 12 yıl önce oynadım. Son zamanlarda tamamen başlamayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım?
dipnot: Başlarsam tabikii de hileyle başlamayı düşünüyorum çünkü LOL'ün kitlesini az çok biliyorum o kitleyi sinir etmek için kullanmayı düşünüyorum. LOL'de hile nasıl açabilirim, forumda da bahsetmişsiniz galiba script denilen bir şey varmış o tam olarak ne işe yarıyor? İnternette araştırdım da pek anlam veremedim yardımcı olabilecek var mı
sariyor loll beben olsam başlamazdım güzel hayatının tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?