LoL'e yeni başlayacak birisi için öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
LoL'e başlamayı düşünüyorum önerileriniz neler (mobile legends oynadıgımdan ana mantığı biliyorum)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
5 HİZMET YILI
Başla kanka ilk biraz sıkılabilirsin ama sonra aralıksız sarıyor ya gerçekten güzel ben mesela 2 sene önce oynuyordum şimdi yine başladım aralıksız 3 aydır oynuyorum :D
Garen oynayarak da başlayabilirsin bu arada kolay ve güçlü :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
See how to learn hero up to first 40 lvl then increase Rank

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
öneri ile oluçak sey deil git ve en iyi ve en rahat oynadığın şampiyonu bulmaya çalış

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence başlama çok kanser bi kitle var ama illa başlicaksan master ve garen uygundur

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sana en güzel tavsiyryi veriyorum, düşünüyorum ki oyundan keyif almak istiyorsun ama önce biraz sıkılacağın bir şey önereceğim. Kesinlikle maç oynama, ilk 3 saat aralıksız antreman yap. Bu antremanında sürekli farklı lanelerde farklı şampiyonlar ile yap. Daha sonra aram gir. Zaten bu süre zarfında elinde alışacak, oyunu da kavrayacaksın. Sonra dereceliye çıkıp 1 maç şansını dene. Kaybedersen bu dediklerimi tekrarla

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eğer tek başına oynuyorsan Mid Solo tercih edebilirsin. Gelişmek adına da profesyönel yayıncıları izleyebilirsin. Bunu yapmak bana çok şey kattı, inanıyorum ki sana da çok şey katacaktır :)

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sıra sıra dene şampiyonları kendine göre bulursun zaten

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sana sett i öneririm çok güçlü ve kolay bir karakter
Post automatically merged:

rün dizilimi için de blitz diye uygulama var onu kullanabilirsin
Post automatically merged:

Başarılar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bıkmadan oyna ve oynayacak birisi bul en kötü zevk almadığında muhabbet çevirip keyif alabiliyorsun. Birde botlarla oynayıp sürekli kendini oynuyorum sanma normal oyun girerek gerçek insanlar ile zamanla emin ol gelişirsin. Ne kadar sinir olsanda bir bakmışsın oynuyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aga klavye ile fare olayını iyi kavraman gerek bide hangi item ne işe yarar bilmen gerek bunları bilmenin yanı sıra birazda karekter bilgisi gerekiyor senin kullandığın ne yapar veyada karşıdaki adam sana ne yapabilir bunlarıda çözdünmü kaldı oyun bilgisi hangi buff ne zaman çıkar veyada karşı jung nasıl rotasyon yapar nerde nasıl olabilir bunlarıda avucunun içi gibi bildinmi reflekselrinde varsa banko elmas 1 2 olursun

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum hiç bulaşma deli olursun :D

Oyun için fare ve klavye ve reflekslerine iyi hakim olman gerekli bunun yanı sıra en önemlisi karekterin hangi özellikts olduğu birde düşmanin karakter seçimine göre nasıl savunma yapabilirim ultiyi hangi zamanda atarsam zamanlaması iyi olur bu konuları iyi kavraman gerekli

꧁༺๖ۣۜTQ✬Long༻꧂
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Do you want suggestions on champions, and lanes Or how to dress?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...