Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başla kanka ilk biraz sıkılabilirsin ama sonra aralıksız sarıyor ya gerçekten güzel ben mesela 2 sene önce oynuyordum şimdi yine başladım aralıksız 3 aydır oynuyorum
Garen oynayarak da başlayabilirsin bu arada kolay ve güçlü
Sana en güzel tavsiyryi veriyorum, düşünüyorum ki oyundan keyif almak istiyorsun ama önce biraz sıkılacağın bir şey önereceğim. Kesinlikle maç oynama, ilk 3 saat aralıksız antreman yap. Bu antremanında sürekli farklı lanelerde farklı şampiyonlar ile yap. Daha sonra aram gir. Zaten bu süre zarfında elinde alışacak, oyunu da kavrayacaksın. Sonra dereceliye çıkıp 1 maç şansını dene. Kaybedersen bu dediklerimi tekrarla
Eğer tek başına oynuyorsan Mid Solo tercih edebilirsin. Gelişmek adına da profesyönel yayıncıları izleyebilirsin. Bunu yapmak bana çok şey kattı, inanıyorum ki sana da çok şey katacaktır
bıkmadan oyna ve oynayacak birisi bul en kötü zevk almadığında muhabbet çevirip keyif alabiliyorsun. Birde botlarla oynayıp sürekli kendini oynuyorum sanma normal oyun girerek gerçek insanlar ile zamanla emin ol gelişirsin. Ne kadar sinir olsanda bir bakmışsın oynuyorsun.
aga klavye ile fare olayını iyi kavraman gerek bide hangi item ne işe yarar bilmen gerek bunları bilmenin yanı sıra birazda karekter bilgisi gerekiyor senin kullandığın ne yapar veyada karşıdaki adam sana ne yapabilir bunlarıda çözdünmü kaldı oyun bilgisi hangi buff ne zaman çıkar veyada karşı jung nasıl rotasyon yapar nerde nasıl olabilir bunlarıda avucunun içi gibi bildinmi reflekselrinde varsa banko elmas 1 2 olursun
Oyun için fare ve klavye ve reflekslerine iyi hakim olman gerekli bunun yanı sıra en önemlisi karekterin hangi özellikts olduğu birde düşmanin karakter seçimine göre nasıl savunma yapabilirim ultiyi hangi zamanda atarsam zamanlaması iyi olur bu konuları iyi kavraman gerekli