Seçkin Üye
Oyunun LP sistemi mi değişti? 22 LP alıyorum fakat 25 LP gidiyor. Elo hellde normalde bu kadar LP almam lazım değil mi?
Bende tam tersi dostum kazanıyorum 24 lp kaybediyorum 28 lp gidiyorEvet kral degişti gelen veya giden puan arttı bunun sebebi ligde takılı kalmanı istememeleri ..diye okudum resmi sitede benden 15 gidiyo 27 geliyo
Bildiğin düşük elodakilerin düşük elodan çıkamaması için getirilmiş bir sistem smurfler ise uçsun gitsin diye getirmişler.Oyunun LP sistemi mi değişti? 22 LP alıyorum fakat 25 LP gidiyor. Elo hellde normalde bu kadar LP almam lazım değil mi?
Not: 14 el üst üste alırsan 57 lp gelmeye başlıyor ve 14 wini aldığın an 3 rank yukarı atıyor seni.Oyunun LP sistemi mi değişti? 22 LP alıyorum fakat 25 LP gidiyor. Elo hellde normalde bu kadar LP almam lazım değil mi?
elohelldesin muhtemelen win lose oranını düzenlemen gerekiyorde normalde bu kadar LP almam lazı
yanlış bilmiyor isem kazanmana orantılı şeklinde artıyor fakat kaybetmelerine oranlı şekilde gidiyorBende tam tersi dostum kazanıyorum 24 lp kaybediyorum 28 lp gidiyor
üst üste 7 8 maç kazanırsan gelen lp oranı düzeliyor artık18 lp verip 25 lp kesiyor wr %50 geçen sezon rankım plat 4. En son ki patch de düzelmişti ilk birkaç maç 25 lp verdi ondan sonra daha beter oldu 26 lp bile kestiğini gördüm. Sezon 6'dan beri oynarım bu oyunu böyle bir şey görmedim. Çok rahat plat olan biriydim şimdi 100'ün üstünde maç attım plata çıkamadım.
teşekkür ederim yanlış bilgi vermemiş sayılırım genededeğişti artık kaybedince yada kazanınca daha fazla lp veriyo bide eğer az lp veriyosa üst üste baya bi kazanınca yüksek vermeye başlıyo
Post automatically merged:
üst üste 7 8 maç kazanırsan gelen lp oranı düzeliyor artık