Süper Üye
wow ölü oyun değil be hocam milyon oyuncusu varwow gibi ölü bir oyun şimdi .. çıktığında hoşuma gitti şimdi meta durumunun ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok
Ekli dosyayı görüntüle 70687
tabi eğer git istatistiklere bak, w.ow şirketteki problemler yüzünden ölüyor ahawow ölü oyun değil be hocam milyon oyuncusu var
ama günümdeki oyuncu sayısından, twitch yayınlarından, etkinliklerden haberin vardır her halde. Eskiye nazaran tabii ölü bir oyun ama şu an yine kitlesi var.tabi eğer git istatistiklere bak, w.ow şirketteki problemler yüzünden ölüyor aha
Şubat 11 oyunun eu serveri açılıyor kardeşim steam üzerinden ücretsiz erişim var istek listene ekle şimdidenbu oyunu oynamayı düşünmüştüm cok güzel keyifli gorunuyordu ama ru sunucusu için vpn fln sürekli ugrasmak gerekiyor diye videolar izlemiştim kolay yontemi cıktımı yada eu server mevcutmu suan beyler oynuyorsunuz diye size sormak istedim
şubat 11 de founder pack sahiplerine açılıyor diye biliyorumŞubat 11 oyunun eu serveri açılıyor kardeşim steam üzerinden ücretsiz erişim var istek listene ekle şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?