Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Gayet güzel çalışıyor arada oyundan atiyor cok nadir ama güzel olmus hile teşekürler

Üye
4 HİZMET YILI
Lost ark için bire bir kullanışlı bir hile yüklemenizi kesinlikle öneririm. Özellikle arkadaşlarımı trollüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
thanks for sharing i left this game long time ago ... but i think i will give it a try now !

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ban yiyen oldu mu hiç ve ban yersek donanım banı yeme gibi bir durumu var mı oyunun yardımcı olabilir misiniz?

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben giremiyorum onaylayamadım sorun nedir acaba diğer hileler hemen acılıyor bu açılmadı bendemi sorun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
I have been banned 4 accounts in 15 days, I used spoofer despite everything they banned me, I think the chair is detected

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hareket hızını kaçta kullandığınızın bir önemi yok, her şekil oyunun anlık bağlantı sistemi algılayıp anında oyunla olan ağı kesiyor ve banlıyor. Bunu hileden kaldırmanız lazım. Boş yere insanlar bilip bilmeden banlanıyorlar.

Donator
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
I have been banned 4 accounts in 15 days, I used spoofer despite everything they banned me, I think the chair is detected

Don't use atk speed more than and don't use move speed more than.
I got 4/5 accounts banned to, also main account with 950+ mokoko but SINCE i use this setting i never get banned.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...