Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar sizdede atıyor mu oyundan hata veriyor önceki ayarların hepsi ile aynı olmasına rağmen connect failed veriyor

#SpecktraL reis bi ayarları paylaşırmısın sana zahmet.​

Post automatically merged:

arkadaşlar sizdede atıyor mu oyundan hata veriyor önceki ayarların hepsi ile aynı olmasına rağmen connect failed veriyor

#SpecktraL reis bi ayarları paylaşırmısın sana zahmet.​

Paylaştığın fotoda varmış teşekkür ederim bi deneyim bakalım

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hileyi denedim 10/10 çalışıyor elinize kolunuza sağlık umarım farklı özellikler de eklenir

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
There is no problem in cheating. Make sure you haven't done anything wrong before calling the cheat Fix .

Ekli dosyayı görüntüle 73678

Ouh, im loving this FOV. Really need to work a bit more to get my Verified Member status.
For me, Lost Ark is literally unplayable due to so small, im getting tunnel vision and motion sickness.
After hour or so in game i need to take a break and lie down to rest a bit.
It boggles my mind why would they make ingame FOV so small when they could have just have set FOV for PvP.
From what im reading, in latest KR patch from few days ago they actually increased FOV in PvP.
This automatically means that some classes like Sharpshooter/Deadeye and Sork lost their advantage with "offscreen attacks" and got passively nerfed.
They also nerfed PvP stats, now capping them at 750 (was 1000) per stat.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Teşekkürler güzel bir hile elinize sağlık

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
tek kelime ile harika

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
yeni karakter açtım denemek istiyordum onaylı üye olmak gerekiyormuş yeni buldum birde sitenizi üzdü denemek için sabırsızlanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I'm trying to run a cheat on the ru server, but the blue screen of death crashes after I start the game. what should I do?

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
1 günlüğüne normal üyelere açma şansınız yok mu ya, yeni karakter kasmak istiyordum gayet iyi gidecek 5 gün beklemek zor oluyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
50 yorum yapabilirim yeni gördüm siteyi zatende güzel konular var sorun değil baya bi oyunda oynuyorum her oyun için görüşlerimide belirtirim hatta, biliyorum kurallarda esneklik olmazda bi şansımı deneyim dedim belki olur diye

bu arada otomatik görev yapan hack de var heralde tren gibi berserker ler sadece hızlı koşarak aynı hizada görev verip geliyor aynı noktada yaratık kesiyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
This be good! I'm excited for this one

I'm just curious tho, Lost Ark uses EAC, is this like a well funded cheese?

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile aktif çalışıyor ama map geçişlerinde oyundan atıyor beni. Başka yaşayan varmı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...