Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sürekli server hatası veriyor. "SaveAccountOptionData" silip oyun dosyalarını doğruladım. Modemi ve pc'yi kapatıp açtım. Değişen bir şey yok. Güncellenmesi gerekiyor sanırım.

Where there is a will there is a way
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyy başlıyoruz o zaman

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Speed hack açtıgımızda eror verip duruyor düzeltirseniz sevinirim güncellenmesi gerekli.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
yabancı arkadaş ban yedim diyor bi kontrol edermisiniz

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hile detected değil loglar kontrol edilirse veya reportlanırsanız ban yersiniz diye biliyorum. 26 marttan beri kullanıyorum sorun yok. Sadece dungeon, özel bölgelerde kullanıyorum ayrıca. hız en yüksek 513 attack speed 2200 de kullanıyorum. Herkesin içinde +450 üstü kullanırsanız reportlanma ve permanent ban yeme ihtimaliniz %90 maalesef. Herkesin içinde kullanacaksanız hızı en fazla 400 de kullanacaksınız. 590 civarında kullanacaksanız da her yerde tıklayarak ilerlemeyeceksiniz FOV 70-80 yapıp çevrenizi kontrol edeceksiniz görebilme ihtimali olan herkesin yanında kullanmayacaksınız. Ama hile ile ilgili sorun var ona katılıyorum bazen mavi ekran veriyor arkadaşa ve bana bazen de oyundan atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I have used this speed hack at max since the game launched and I never got banned wym

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
i think those get banned is get reported by others, use it and stay in low key should be fine.

Üye
4 HİZMET YILI
Post automatically merged:

gameloop repair

gameloop repair
ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...