Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Life is free but live need to pay
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@nader11ndeu i got blue screen sir , the new cheat use too much CPU or GPU i gues can you turn off the count player , im not use this one ever , and sorry for my bad english.
P/s: when im get into the dungeon im got blue screen too

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
elin kolun zeval görmesin kral çok sağol güncelleme ve güncellemeler için

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
lost arcka sarmamalıyım ama böyle gördükçe sarasım geliyor

Life is free but live need to pay
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
zort olduk
Ekli dosyayı görüntüle 75409
Post automatically merged:

6X T3 80K+ GOLD GG
i know how to dodge the ban , because our movent are detected , we need to change the way movent speed working , i saw another movent speed not go through the wall , explain like this our MVS (movent speed) at CLIENT (we are playing) are not run through wall but the SERVER (AMAZON) see we're run through the wall , why we run like that ? because that how the cheat work , i saw an another cheat MVS i think its from china its like CE (Cheat Engine) speed more than us , that speed are call like teleport not running lol. for now im not use MVS any more , the ATS (Attack Speed) working as well to now , no detected or checking , the Movent Speed are not DETECTED 100% but wrong way to use , its only safe if there is no WALL like on PVP ARENA RANKING.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kanka zortladık da gitti emekler goldlar beni de sardı 2 ay boyunca yeni hesap açmak suan cok uzun geliyor 50 ye kadar kasmak bile
öyle dostum yapacak bir şey yok benim de 1400+ main vardı 2 tane t3 2 tane de t2 alt vardı 50k gold civarı da nakitim vardı gittiler

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
öyle dostum yapacak bir şey yok benim de 1400+ main vardı 2 tane t3 2 tane de t2 alt vardı 50k gold civarı da nakitim vardı gittiler
geçmiş olsun reis ben fullde kullanıyorum 1 haftadır hala ban yemedim millet içinde kullanmışsındır vede dün nearby çalışmıyordu farketmeden millete göstermişsindir halada çalışmıyor bu arada

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...