Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum pvpde kullanmadığım halde günlük bireysel dglerde 2nin üzerine çıkarmadığım cast ve fov harici kullanma yapmadığım halde az önce oyundan attı, 2.girişimde "cheating" ile perma ban yedim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
banlandık diyenler olmuş ama bilemedim abartmış olabilirler

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hile çok güzel çalışıyor 1.5 aydır kullanıyorum inanılmaz avantaj haline geliyor hem pve hem de pvp de umarım her zaman güncellenir ve daha fazla özellik gelir teşekkürler @nader11ndeu

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum pvpde kullanmadığım halde günlük bireysel dglerde 2nin üzerine çıkarmadığım cast ve fov harici kullanma yapmadığım halde az önce oyundan attı, 2.girişimde "cheating" ile perma ban yedim.
Mov speed çok sıkıntı yaratıyor dostum eğer 360'ın üzerinde kullandıysan oradan yakalanmış olabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Mov speed çok sıkıntı yaratıyor dostum eğer 360'ın üzerinde kullandıysan oradan yakalanmış olabilirsin.
Bu zamana kadar mov speedde böyle bir durum söz konusu değilken şimdi varsa eğer, bu büyük sıkıntı. Bir de sistem otomatik yakalıyorsa o daha büyük sıkıntı. Bakalım ticket attık açamazsak, bok yoluna gidecek 700 saatlik ve nerdeyse gold hesabıyla 2 bin liralık hesap

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kulana bilmek için en düşük üye sınırı nedir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
helal olsun bu sitede yok yok
teşekkür ederim

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İlk zamanlar kullananı bu kadar yoktu dostum ve yavaş yavaş farkına varıldı zaten yaptıkları güncellemeleri de takip ediyorsan pek de doğru düzgün iş yaptıkları söylenemez hilecilere ancak fırsat bulabildiler serverside detection getirdiler yani mov speedi rahat algılıyorlar özellikle de botların bu hilelerin keşfedilmesinde çok büyük payı var adam 15-20 client botla kasıyor teleport atıyorlar heryere forumlar bunları bildirenlerle doldu taştı.

Bu arada hesabın 2 binin çok daha üzerindedir diye düşünüyorum bomboş tier 3 hesapları bile 300 dolar gibi fiyatlardan satıyorlar bende 1415 berserker + 2 tane daha t3 vardı 750 dolar gibi fiyatlar biçiyorlardı ki ben de ban yedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çok haklısın. Tickettan cevap bekliyorum bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben de ticket attım pek de yardımcı olmadılar yine de şansını dene tabii belki senin banını kaldırırlar.
An itibariyle dün denemek için açtığım hesapta banlanmış emin değilim ama otomatik yakalama sistemi falan kurmuş olabilirler artık ve sanırım hileyi kullananların çoğu ufaktan buraya banlandık isyanıyla gelecek. Yazılımcı arkadaşın derhal kaldırması gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hello thank you very much my friend! I will test it here in my game. Apparently it should help a lot to do the missions

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
casting & animation hack is ban , plz fix it
attack speed is safe

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Abim ellerinize sağlık oyuna bu kadar bağlıyken harika bir paylaşım oldu

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
it still safe for me i use only attack speed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...