Süper Üye
Benimde pc o kadar ahım şahım değil ama oynatır bakalım baya hype millet oyuna açılışta bir sıkıntı olmaz umarımUmarım oyun geforce now'a gelir bu pc ile oynamam imkansız
pc kaldırmazGünaydın herkese lost arkın çıkmasına çok az bir süre kaldı 11 şubat da çıkıyor siz hangi sınıfı oynucaksınız ve yalnız oynucak varsa benim gibi dc ismini verebilir açıldığı gün ekleşir birlikte gireriz oyuna daha keyifli olur diye düşündüm ben berserker veya bard başlamayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi başlangıç için
bence o kadar yüksek bir sistem gereksinimi istemiyor ortalama bir pc oynatır şimdi siz böyle diyince bende benim pc kaldırırmı diye düşündüm bakpc kaldırmaz
Evet dlc paketleri maalesef uçuk keşke 144tl iken alsaydım bilmiyordum böyle olucağını1000 lira olmuş oyun ben almadım pişmanım :/
Oyun paralı değilki ücretsiz kardeşim dlc paketi alırsan oyuna 3 gün erken girebiliyorsunoyun çok pahalı vermem o parayı şahsen
ön sipariş paralıymış galiba sadece benim hatamOyun paralı değilki ücretsiz kardeşim dlc paketi alırsan oyuna 3 gün erken girebiliyorsun
Sadece dlc paketleri paralı oyun ücretsiz sistemin kaldırıyorsa bence bi şans ver oyun çok hypeön sipariş paralıymış galiba sadece benim hatam
Bende gunlancer düşündüm ama ufak bir araştırdım çok iyi değil başlangıç için yinede zevk meselesi beğendiysen oynaGUNLANCER sınıfı oynarım büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?