Remember remember the 5th of november
Uzman Üye
Kassadinscreed oyunbros tarzı youtuberler düşük elo için taktik veriyoryoutubeden izleyerek çıkabilirmiyim sence ?
taşıma potansiyeli olan bütün herolar low elodan çıkartıyor rahatlıklaBence low elodan çıkmanın en basit yolu durdurulamayan herolarda ustalaşmak veya tamamen meta takip etmek.Eğer bunlara rağmen çıkamıyorsanız bir pre bulup mid taric alıp junga master alıp free win alabilirsiniz cidden doğru tarzı yakalayınca master+taric ile lose almak imkansız.Diana,Azir,Kha'zix,Urgot,Darius,Jinx,Draven,Ryze,Kassadin en azından bu herolarda ustalaşırsanız cidden low eloda 1v9 atmanız kolay.Low elodan çıkamayan cidden iyi oyuncular var bence fakat mentalini koruyamıyor ve cidden bitirmeyi bilmiyor.Oyun bitirme ile ilgili çoğu youtuber öğretici içerikli videolar çekiyor
Şahsen ben kayn'ı durdurmayı kolay olarak görüyorum zaten tank bir takımda gölge olarak iş yapamaz Darkin'e karşı da ağır yara alınca bitiyorkayn öğren rahat cıkarsın tek başına taşırsın
kayn pek fazla taşıma potansiyeli yok gibi düşünüyorum :/kayn öğren rahat cıkarsın tek başına taşırsın
Eğer düşük elo ise kimse celladın çağrısı veya morello almadığı için darkin ile rahatça taşıyorKayn ile bu aralar çok taşıyorlar script te olabilir bilmiyorum tam ama
Şahsen rengar'ın totemli oynayan ve ittirmeyen birine gank atması zor zaten çalı olmadan attığı ganklerden 10/10 potansiyel alamıyor ki arkadan yürüyerek dolanması da totem atan biri için zorkankam metadaki karakterleri alıcaksın mesela rengar ben oynuyorum ve gayet de taşıyor
Mavi olanla da taşıyorlar hocam hatta saçma bir hareket hızı falan oluyor duvardan duvara uçuyorEğer düşük elo ise kimse celladın çağrısı veya morello almadığı için darkin ile rahatça taşıyor
Kanka tank alınan bir takımda iş yapamaz Malphite sion maokai falan alınırsa iş yapmazMavi olanla da taşıyorlar hocam hatta saçma bir hareket hızı falan oluyor duvardan duvara uçuyor
Pro oyuncular genelde anlatarak yapmıyor yani mesela bir animasyon iptali yapıyor veya uzun yoldan totem atıyor ya da oyun başı totem atıp tarayıcı alıyor ama bunun sebebini açıklamıyorDostum daha basiti var pro oyuncuların yayınlarını izleyerek çok kısa sürede çok fazla gelişebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?