- Konuyu başlatan
-
Remember remember the 5th of november
Uzman Üye
Totem+kontrol totemi ve bir de lane kontrol altına alırsan gank yemezsin ki midde rahat 2v1 atan herolar var skill dodgelersenaslında mid de pek tercih etme sonuçta jung pren yok ve etrafın 2 yönlü açık bi suikastçı jungle ile tek başına çok iş yapabilirsin ;kha,rengar gibi
yaani doğru diyosun 2 senedir jungle mainim çıkmıyorum jungleden mutluyum tek başıma :dTotem+kontrol totemi ve bir de lane kontrol altına alırsan gank yemezsin ki midde rahat 2v1 atan herolar var skill dodgelersen
rahatlıkla!youtubeden izleyerek çıkabilirmiyim sence ?
bırakın elodan çıkmayı daha dereceli açamadımEğer düşük elo ise kimse celladın çağrısı veya morello almadığı için darkin ile rahatça taşıyor
valla knk ben saun plat 4 deyim plat 4 den cıkmaıyorum en low elo bence plat eloBence low elodan çıkmanın en basit yolu durdurulamayan herolarda ustalaşmak veya tamamen meta takip etmek.Eğer bunlara rağmen çıkamıyorsanız bir pre bulup mid taric alıp junga master alıp free win alabilirsiniz cidden doğru tarzı yakalayınca master+taric ile lose almak imkansız.Diana,Azir,Kha'zix,Urgot,Darius,Jinx,Draven,Ryze,Kassadin en azından bu herolarda ustalaşırsanız cidden low eloda 1v9 atmanız kolay.Low elodan çıkamayan cidden iyi oyuncular var bence fakat mentalini koruyamıyor ve cidden bitirmeyi bilmiyor.Oyun bitirme ile ilgili çoğu youtuber öğretici içerikli videolar çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?