Çözüldü LP Reborn bilgisayardan tamamen kaldırma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
LP Reborn u bilgisayarımdan nasıl tamamen temizleyebilirim? Yan hesabımda denemek için kullandım birkaç kez ve main hesaba girmeden önce tamamen temizlemek istiyorum. Main hesabımda baya değerli skinler var o yüzden tamamen temizlemem gerek hilenin dosyalarını.

Çözüm
merhabalar, windows arama kısmına çalıştır ayzın ve tek tek %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. indirme klasörünüzdeki indirdiginz dosyları silin
Emil Cioran
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
LP Reborn u bilgisayarımdan nasıl tamamen temizleyebilirim? Yan hesabımda denemek için kullandım birkaç kez ve main hesaba girmeden önce tamamen temizlemek istiyorum. Main hesabımda baya değerli skinler var o yüzden tamamen temizlemem gerek hilenin dosyalarını.
%appdata% dan LPRB dosyasını sil hileyi tamamen öyle temizleyebilirsin Yine de sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorsan gönlün rahat olsun diye format at mesuliyet kabul etmiyorum

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
LP reborn sadece pc de duruyor diye ban yiyebiliyormuyuz ?
Post automatically merged:

Kanka galiba tamamen kaldırmasanda ban yemiyormuşsun ama yinede sil gönlün rahat olsun

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
merhabalar, windows arama kısmına çalıştır ayzın ve tek tek %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. indirme klasörünüzdeki indirdiginz dosyları silin

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...