Onaylı Üye
Challanger config yükleyerek hazır ayarlarda ekstra bir ayar yapmadan kullanabilirsin. "Space" basarsan comboyu uygular "X" minyona son vuruş yapar "V" ise lane temizler başka bir şey yapmana gerek yok. Yeni çıkan şampiyonlara entegre değildir. Challanger config'e uyumlu olan şampiyonları altta bırakıyorum kontrol edebilirsin.Scripti ayarlarını anladım fakat ne yapmam gram fikrim yok youtubedaki videolara da baktım kısa geçiyolar uzun video var mı ya da anlatcak. Bir de bütün çarlarda çalışıyor mu yardımcı olursanız sevinirm. Öylesine brand giriyim nolcak demiştim q atmıyodu mesela ama ayarlarda açıktı.
Ch config yüklemiştim Brand ve Pyke'da space combo yaparken bazen q w atmıyordu ayarlardan açık gözüküyordu.Challanger config yükleyerek hazır ayarlarda ekstra bir ayar yapmadan kullanabilirsin. "Space" basarsan comboyu uygular "X" minyona son vuruş yapar "V" ise lane temizler başka bir şey yapmana gerek yok. Yeni çıkan şampiyonlara entegre değildir. Challanger config'e uyumlu olan şampiyonları altta bırakıyorum kontrol edebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 77583
Challanger Config: https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
Combo sırası vardır ve o sıraya göre atıyordur. Onun ayarlamasını yapman gerek eğer biraz kurcalarsan çözebileceğine inanıyorum.Ch config yüklemiştim Brand ve Pyke'da space combo yaparken bazen q w atmıyordu ayarlardan açık gözüküyordu.
İlk kez script kullanıyorsan alışırsın zamanla, ayarları fln kurcala.Scripti ayarlarını anladım fakat ne yapmam gram fikrim yok youtubedaki videolara da baktım kısa geçiyolar uzun video var mı ya da anlatcak. Bir de bütün çarlarda çalışıyor mu yardımcı olursanız sevinirm. Öylesine brand giriyim nolcak demiştim q atmıyodu mesela ama ayarlarda açıktı.
bütün carlarda calısmıyor ayrıca lazysharp kullanımına bakın onla aynı sayılırScripti ayarlarını anladım fakat ne yapmam gram fikrim yok youtubedaki videolara da baktım kısa geçiyolar uzun video var mı ya da anlatcak. Bir de bütün çarlarda çalışıyor mu yardımcı olursanız sevinirm. Öylesine brand giriyim nolcak demiştim q atmıyodu mesela ama ayarlarda açıktı.
Bütün çarlarda çalışmıyor. Hemen hemen bütün old herolarda mevcut ancak güncel olan herolarda old herolara kıyasla aynı script desteğini bulamazsın. Pick önerisi olarakta şunu diyebilriim ki; Top lane için Gwen, Jayce, Sion, Gnar, Kayle, İrelia ve Teeomo Junggle için Karthus, Taliyah, Olaf ,Kindred, Viego Mid için Xerath, Viktor, Orianna, Syndra, Yone, Brand, Neeko, Cassi, Ryze ve Lux Adc için Kog, Twitch, Jinx, Samira, Tristana, Kai'sa, Caitlyn, Ashe ve Ezreal Sup için Zyra, Zilean, Senna, Lulu, Nami, Janna, Leona, Nautilus ve Swain diyebilirim.Scripti ayarlarını anladım fakat ne yapmam gram fikrim yok youtubedaki videolara da baktım kısa geçiyolar uzun video var mı ya da anlatcak. Bir de bütün çarlarda çalışıyor mu yardımcı olursanız sevinirm. Öylesine brand giriyim nolcak demiştim q atmıyodu mesela ama ayarlarda açıktı.
knk yeni başlamışsın büyük ihtimalle kurcala scriptin ayarlarını ztn anlarsın bi kaç güne sürekli dene bişey yapmayı sc nin ayarlarındanScripti ayarlarını anladım fakat ne yapmam gram fikrim yok youtubedaki videolara da baktım kısa geçiyolar uzun video var mı ya da anlatcak. Bir de bütün çarlarda çalışıyor mu yardımcı olursanız sevinirm. Öylesine brand giriyim nolcak demiştim q atmıyodu mesela ama ayarlarda açıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?