live together die alone
Süper Üye
ban riski daha fazla oluyor değil mi? -- ayrıca hile güncel değil mi şimdii?Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere güncelleme geldi sahurda oyunsuz kalmamanız için bir öneride bulunmak istiyorum.
Forumda bulunan 'TortudereliTools' uygulaması ile yamayı sonu 6775 olan yamaya çektiğinizde kullanabiliyorsunuz hileyi.
Uygulamanın Linki##
Uygulamayı indirerek "Araçlar" sekmesinden "Yama Seç" bölümünden eski yamayı(sonu 6775 ile biten) yükleyip kullanabilirsiniz.
Not: Orada kocaman bilgilendirme metni yazıyor onu okumadan kullanmayın. Sistem otomatik banlar filan bir bilgim yok. Sadece sahura kadar oyunsuz kalmayın diye bir çözüm yolu sunmak istedim.
Hayırlı ramazanlar..
Hayır hile şu an güncel değil. Fakat anlattığım şekilde yaptığınızda kullanabilirsin. Ban riski konusunda bir bilgim yok fakat uygulamanın not kısmında yazanları okuduğumuzda riskli olduğunu görüyoruzban riski daha fazla oluyor değil mi? -- ayrıca hile güncel değil mi şimdii?
en iyisi beklemek BANa göreHayır hile şu an güncel değil. Fakat anlattığım şekilde yaptığınızda kullanabilirsin. Ban riski konusunda bir bilgim yok fakat uygulamanın not kısmında yazanları okuduğumuzda riskli olduğunu görüyoruz
ban yiyen olursa yazabilirmi bende yersem bende yazacamİşinize yaradıysa ne mutlu arkadaşlar, keyifli oyunlar
dostum çok sağolasın :*Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere güncelleme geldi sahurda oyunsuz kalmamanız için bir öneride bulunmak istiyorum.
Forumda bulunan 'TortudereliTools' uygulaması ile yamayı sonu 6775 olan yamaya çektiğinizde kullanabiliyorsunuz hileyi.
Uygulamanın Linki##
Uygulamayı indirerek "Araçlar" sekmesinden "Yama Seç" bölümünden eski yamayı(sonu 6775 ile biten) yükleyip kullanabilirsiniz.
Not: Orada kocaman bilgilendirme metni yazıyor onu okumadan kullanmayın. Sistem otomatik banlar filan bir bilgim yok. Sadece sahura kadar oyunsuz kalmayın diye bir çözüm yolu sunmak istedim.
Hayırlı ramazanlar..
Ben şimdi bu yama işini yaptım diyelim geri eski haline nasıl getirecez ?Merhaba arkadaşlar,
Uygulamanın Linki##
Hayırlı ramazanlar..
Programdan yeni yamayı yüklersin veyahut orada açıklamada anlattığı üzere onarma işlemi yapabilirsinBen şimdi bu yama işini yaptım diyelim geri eski haline nasıl getirecez ?
kral hile gene acılmıyor ki getlast eror d8 thread stopping 5936 yazıyor sizde acılıyor mu hileProgramdan yeni yamayı yüklersin veyahut orada açıklamada anlattığı üzere onarma işlemi yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?