Uzman Üye
güzel list ama oynayışa göre değişir
yasuo da sağlam bu aradaEkli dosyayı görüntüle 76968
Evet arkadaşlar Twitch i S tiere koymadım evet.
Cassiopeia oynarken Yapmanız gereken bir kaç ayar var onları özel oyunda halledin
Waiting for E position u kapatmanız gerekiyor. (Kapatmazsanız, Q atmadan rakibe E atmıyor. karşınızda script karakterler varsa cassiopeia tam bir canavar oluyor. ve E last hit özelliğini açın. farmlara son vuruş olarak otomatik e atıyor. dakika 7 de 50 farm falan kasıyorsunuz.)
ve bir tane daha ayarı kapatmanız gerekiyor onda ise q açtığınızda sürekli altınıza q atıyor, ister rakip olsun ister olmasın. Shift> Cassiopeia >misc > stack tear of goddes ı kapatmanız yeterli.
ve Top lane çok az oynadım sadece bu 2 karakteri deneme fırsatım oldu ama çok iyi oluyorlar tavsiye ederim.
Default oynadığım için kendi ayarlarımı yapıyorum.Ayarları her çara göre ayrı mı ayarlıyon ?
hocam shift de ayar yok yanız q ayarı ? @MushipaEkli dosyayı görüntüle 76968
Cassiopeia oynarken Yapmanız gereken bir kaç ayar var onları özel oyunda halledin
Waiting for E position u kapatmanız gerekiyor. (Kapatmazsanız, Q atmadan rakibe E atmıyor. karşınızda script karakterler varsa cassiopeia tam bir canavar oluyor. ve E last hit özelliğini açın. farmlara son vuruş olarak otomatik e atıyor. dakika 7 de 50 farm falan kasıyorsunuz.)
ve bir tane daha ayarı kapatmanız gerekiyor onda ise q açtığınızda sürekli altınıza q atıyor, ister rakip olsun ister olmasın. Shift> Cassiopeia >misc > stack tear of goddes ı kapatmanız yeterli.
ve Top lane çok az oynadım sadece bu 2 karakteri deneme fırsatım oldu ama çok iyi oluyorlar tavsiye ederim.
Kanka shifte basıp hani ara yüzü açıyorsun ya oradan cassiopeiaya gireceksinhocam shift de ayar yok yanız q ayarı ?
hangileri hocamKanka shifte basıp hani ara yüzü açıyorsun ya oradan cassiopeiaya gireceksin
mide yasuo eklenebilir
Kanka shifte basıp hani ara yüzü açıyorsun ya oradan cassiopeiaya gireceksin
Çok yararlı oolmuş. Şu ayarları bende tam oturtamadım. Casiop mainlencek karakter.Ekli dosyayı görüntüle 76968
Cassiopeia oynuyorum gayette güzelhocam cassoppia komple bozuk
Denemedim ne yazık kisupporta lux ve karma eklenebilir, ikisinide şiir gibi oynuyor script