normal oyundaki gibi işliyorarkadaşlar ben scripti smurf hesabımda özel oyunda arkadaşlarımla private game de yani 5v5 atarak kullansam hatta fazlada belli etmesem nasıl olur ban yermiyim ve normal oyunda da kullanabilirmiym onda ban yeme riski nasıl yada ne yaparsam uzun süre ban yemem.
ikiside çok önemli benim için lütfen bilmeden gereksiz yorum kasmak için yorum yapmayın. Report atmak mecburiyetinde kalırım.
kanka yani normal game de hem oyunculara hemde lolün kendi yapay zekasına ve private gamede de lolün kendi koruması olan yapay zekaya belli etmemem gerektiğini söyluyosun yani lol bunu farkedebiliyor ama oyuncuların itcketi reportu bu süreci hızlandırıyor mu ?Normal sıralı dereceli gibi private game de, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sionla mapte tofaşla drift atar gibi gezmezsen fazla bir şey olmaz. Yine de fazla belli etmemeye çalış.
Aynen dediğin gibi, riot ne kadar ticketleri önemsemiyor gibi gelse de baya ilgililer. Bu süreci daha da hızlandırır dostum.kanka yani normal game de hem oyunculara hemde lolün kendi yapay zekasına ve private gamede de lolün kendi koruması olan yapay zekaya belli etmemem gerektiğini söyluyosun yani lol bunu farkedebiliyor ama oyuncuların itcketi reportu bu süreci hızlandırıyor mu ?
belli etmediğin sürece sorun yok kankaarkadaşlar ben scripti smurf hesabımda özel oyunda arkadaşlarımla private game de yani 5v5 atarak kullansam hatta fazlada belli etmesem nasıl olur ban yermiyim ve normal oyunda da kullanabilirmiym onda ban yeme riski nasıl yada ne yaparsam uzun süre ban yemem.
ikiside çok önemli benim için lütfen bilmeden gereksiz yorum kasmak için yorum yapmayın. Report atmak mecburiyetinde kalırım.
knk lol nick verımıKanka aram"dan bahsediyorsan çok belli ediyor dodgeları falan bi de çok zorlanıyor script
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?