LP Reborn Sadece Rakip Spelleri Görme Ban yedirir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İlk defa script kullanacağım ama ana hesaıbmda kullanacağım için korkuyorum,oto dodge oto skill falan hiçbir şey kullanmayacağım,sadece rakip büyüleri ve skilleri görsem yeter bunları açıp oynasam ban yer miyim?
knk windshorp garanti ban yersin lp ile arkadaşım oynuyor 10 günü geçti ban yemediği için onaylı üye olmaya açlışıyorum sen de öyle yap hiç ana çarında windsharp açma

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
kanka yediğin banı oyun içindeki kusursuz davranışlarından dolayı yemiyorsun. oyuna farklı bir program enject etmeden dolayı yiyorsun. scripti enject et ama hiçbir özelliğini kullanma yiyeceksen yine yersin.

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
knk hilede neyi kullandıgın pek farketmiyor exploit ve skinchanger dışında eger hile detected olursa her türlü yiyorsun

Üye
4 HİZMET YILI
yan bir hesabın varsa onunla dene istersen bir hafta kadar dene olmazsa kendi hesabında denersin ama ban yeme ihtimalin var

Üye
4 HİZMET YILI
Programı çalıştırdığın zaman ban yeme riskin vardır,neyi kullanıp kullanmadığının önemi yok

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Özellikle onu açtığın için tartışılır ama zaten inject ettiğin için dt olursa ban yiyebilirsin normal olarak

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eninde sonunda yiyeceksin. Ama hızlı olmayacak.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
lb reborn ban yedirtmiyor rapor yemediğin sürece ve speller zaten tahmin edileblir kimse ondan raporlamaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yersin veya yemezsin diye kesin bi cevap yok ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...