Hepsi mükemmel değil sen ayarlarını yap sana göre olanlarıSamira oynarken başta güzel çalışıyor, sonradan takılıyor. Adamların dibine adamlara falan vurmuyor, ben tıklıyorum. Spaceye bastığında kafayı yiyor, bir ayar yapılması mı gerekiyor? Yoksa bu bozukluğu acaba script ile mi alakalı?
Sıkıntı ayarlık mı bilmiyorum çünkü space basıyomuş gibi algılıyor fakat ölü adamı falan algılıyor.Hepsi mükemmel değil sen ayarlarını yap sana göre olanları
Ölü adamı algılamayı ilk defa sebnden duydum . Ölü5ü nasıl algıılıyorayarlıkmı bilmiyo sıkıntı bilmiyorum çünkü space basıyomuş gibi algılıyor ölü adamı falan algılıyor
bakmak lazım ya henüz onaylanamadıkSamira oynarken başta güzel çalışıyor, sonradan takılıyor. Adamların dibine adamlara falan vurmuyor, ben tıklıyorum. Spaceye bastığında kafayı yiyor, bir ayar yapılması mı gerekiyor? Yoksa bu bozukluğu acaba script ile mi alakalı?
Genel olarak fps düşüşü yapar drawings kapatırsan bir nebze olsun artış gösterirbazı herolarda fps düşmesine sebeb oluyor
teşekürederimGenel olarak fps düşüşü yapar drawings kapatırsan bir nebze olsun artış gösterir
ölü adamı nasıl algılıyor hocam tüm tuş atamalarını kontrol et baştan.ayarlıkmı bilmiyo sıkıntı bilmiyorum çünkü space basıyomuş gibi algılıyor ölü adamı falan algılıyor
yok öyle deil spaceye bastığım zaman çıkan ok varya o basmadna çıkıyo biyere odaklı kalıyorGenel olarak fps düşüşü yapar drawings kapatırsan bir nebze olsun artış gösterir
nasıl ayarlanıyorölü adamı nasıl algılıyor hocam tüm tuş atamalarını kontrol et baştan.
ayarlardan ?yok öyle deil spaceye bastığım zaman çıkan ok varya o basmadna çıkıyo biyere odaklı kalıyor
Post automatically merged:
nasıl ayarlanıyor
baştan kurup cfg sıfırlamayı denermisin ?yok öyle deil spaceye bastığım zaman çıkan ok varya o basmadna çıkıyo biyere odaklı kalıyor
Post automatically merged:
nasıl ayarlanıyor
bendede ashe te yaptı onuSamirayi aldığımda genelde oyunun ortasında bende kapanio oyun ama geri açtığımda bir daha yapmıyor sadece samirada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?