8 Nis 2022 #1 Maydovan M Onaylı Üye Katılım 25 May 2020 Mesajlar 79 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 30 6 HİZMET YILI Samira oynarken başta güzel çalışıyor, sonradan takılıyor. Adamların dibine adamlara falan vurmuyor, ben tıklıyorum. Spaceye bastığında kafayı yiyor, bir ayar yapılması mı gerekiyor? Yoksa bu bozukluğu acaba script ile mi alakalı? Moderatörün son düzenlenenleri: 8 Nis 2022
Samira oynarken başta güzel çalışıyor, sonradan takılıyor. Adamların dibine adamlara falan vurmuyor, ben tıklıyorum. Spaceye bastığında kafayı yiyor, bir ayar yapılması mı gerekiyor? Yoksa bu bozukluğu acaba script ile mi alakalı?
Çözüm Jawter 8 Nis 2022 exploit ayarları var onları kapatman lazım sanırım g ve h tuşu ile kapanıyordu
9 Nis 2022 #21 Pelasgos343434 P Onaylı Üye Katılım 12 Ara 2021 Mesajlar 112 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 32 4 HİZMET YILI Maydovan' Alıntı: bendede ashe te yaptı onueAs de Genişletmek için tıklayın ... Maydovan' Alıntı: bendede ashe te yaptı onu Genişletmek için tıklayın ... Ashe bana hiç olmadı bı samirada yapio ve beni sinir edio beste beşte atarken bı kesilio Oyla 0 Olumsuz oyla
Maydovan' Alıntı: bendede ashe te yaptı onueAs de Genişletmek için tıklayın ... Maydovan' Alıntı: bendede ashe te yaptı onu Genişletmek için tıklayın ... Ashe bana hiç olmadı bı samirada yapio ve beni sinir edio beste beşte atarken bı kesilio