3 Nis 2022 #1 ugurr060 Seçkin Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 555 Çözümler 3 Tepki puanı 49 Ödüller 6 Yaş 28 7 HİZMET YILI Arkadaşlar minyona haras ya da mixed yaparken e ile birden rakibe dalmaya baslıyor ve saçma sapan bir sekilde ölüyorum bunu nasıl engelleyebılırım e comboyu kapattım ama bu sefer de Q3 kullanmıyor. Moderatörün son düzenlenenleri: 3 Nis 2022
Arkadaşlar minyona haras ya da mixed yaparken e ile birden rakibe dalmaya baslıyor ve saçma sapan bir sekilde ölüyorum bunu nasıl engelleyebılırım e comboyu kapattım ama bu sefer de Q3 kullanmıyor.
Çözüm T T townkonbush 3 Nis 2022 mixed tusuna bastığın için adama da vurur lane clear tusuna bas adama girmez eğer yasuo ayarlarından harası kapatırsan
mixed tusuna bastığın için adama da vurur lane clear tusuna bas adama girmez eğer yasuo ayarlarından harası kapatırsan
3 Nis 2022 #2 townkonbush T Seçkin Üye Katılım 8 Ara 2018 Mesajlar 400 Çözümler 4 Tepki puanı 28 Ödüller 4 7 HİZMET YILI mixed tusuna bastığın için adama da vurur lane clear tusuna bas adama girmez eğer yasuo ayarlarından harası kapatırsan Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
mixed tusuna bastığın için adama da vurur lane clear tusuna bas adama girmez eğer yasuo ayarlarından harası kapatırsan