sağol dostumkolay gelsin knk başarılar
zeri ve vex için ayar yapmıştım viegoyu not aldımZeri - Vex - Viego olabilir dodge atmıyor sc bunlara
onun ayarını yapmıştım aramda denk geliyodu sürekli dediğin sorun oluyorduKatarinaya düzgün bir ayar çekmek lazım o güzel olabilirAdamı öldürdükten sonra skill atmıyor falan.
Bendede 1v5 kalmıstım hepsinin canı 1di sonra 1kişi öldürüp bekledi karakter beni öldürdüler kaybettik :/onun ayarını yapmıştım aramda denk geliyodu sürekli dediğin sorun oluyordu
zeri için q+oto ayarına uğraşıyorumözellikle kataya ve zeriye güzel bi ayar çekilebilir kanka
bel veth için uğraşmıştım biraz sadece r sini çalıştıramadım manuel r basmak gerekiyorviego-zeri-belveth.. çok merak ediyorum nasıl olur
ping ayarına baktın mıBendede 1v5 kalmıstım hepsinin canı 1di sonra 1kişi öldürüp bekledi karakter beni öldürdüler kaybettik :/
Direkt challanger config kullanıyordum :/zeri için q+oto ayarına uğraşıyorum
Post automatically merged:
bel veth için uğraşmıştım biraz sadece r sini çalıştıramadım manuel r basmak gerekiyor
Post automatically merged:
ping ayarına baktın mı
hepsine olmasa da belli başlı meta sup karakterlerine odaklanacağımTank ve Supportlara odaklansan çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?