Lp Reborn Yeni Config Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Lee sin için insec vb komboların normal kombo halinde kullanması daha iyi olur. Ekstra bir tuş ile değil de adamın konumunun arkasına totemle gidip ultiyi çakıp takım arkadaşına yönlendirme veya diğer karakterlere savurma gibi komboların space ile harmanlanması iyi olur. En azından normal kombonun içerisine flash+totem+w gibi etmenlerde karışınca daha hoş bir şey çıkacağına inanıyorum.
Kalista için movement speed ayarı olabilir veya double jump eklentisi.
Genel olarak bütün destekleyen karakterlerin normal space kombosuna flash eklenmeli yani adam ölecekse eğer flashı adama doğru atıp öldürmesi kombo dahilinde daha hoş olur. Bunun ayarları var fakat çok fazla kombinasyondan ise daha rahat oynanılabilir configler yapmak sağlıklı olacaktır.
Skill kaçırmaması için ekstradan ayar yapılabilir ping ayarlansa bile bazen kaçırılabiliyor.
Bunun dışında söyleyebileceğim bir şey yok. Tabii Lee Sin için yazıklarımın Gragas+Gangplank gibi karakterlerde de olmasını arzularım tabiki.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2016 dan beridir burdayım ilk gördüğüm andan beri lol kek kullanıyorum. Çoğu karakterde config eksikliği var ve kendim bir config yapmak istiyorum. Çok fazla karakteri deneyimledim ve desteklemeyen karakterlere en stabil çalışan urf spammer ayarı yapmayı da düşünüyorum. Şu olsa iyi olur , Şu karakterin ayarlarını düzenler misin gibi önerileriniz olursa yorum kısmında belirtebilirsiniz. Teşekkürler.
katarinaaa -_- bazen saçma saçma e ler atıyor kule agrosuna çok giriyor ufak bi dokunuşla çok efsane olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tank herolardaki combolar çok eksik adc de zeri nilah gibi 2 güzel güçlü kite herosuda eksik jungda oynana düzgün 3 4 hero max var güzel çalışan lee nida graves de falan güzel diğerlerinde o kadar işlev yok taliyah da q da comboda oto sabit bir yöne gidiyor ya ileri ya geri şeklinde q basınca kendisi oto olarak adama yedirse daha iyi olur ama şey gibi hani yedirmek içni ölmesin kaça bilsin sağ sola geri falan
Post automatically merged:

tank herolardaki combolar çok eksik adc de zeri nilah gibi 2 güzel güçlü kite herosuda eksik jungda oynana düzgün 3 4 hero max var güzel çalışan lee nida graves de falan güzel diğerlerinde o kadar işlev yok taliyah da q da comboda oto sabit bir yöne gidiyor ya ileri ya geri şeklinde q basınca kendisi oto olarak adama yedirse daha iyi olur ama şey gibi hani yedirmek içni ölmesin kaça bilsin sağ sola geri falan
düzeltilicek ve eklenicek çok şey var şimdiden eline sağlık ve başırlar şuan ki hali bile çok güzel

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Alistar misal Anivia misal bu tarz bizim old herolara odaklansan çok az çok tatlı olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam belveth i yapabilrisn birde ekleyebilirsen combo özellğini hani comboyu kendisi atarsa onu ayarlayabilirsien zaten car çok güçlü daha fazla kazanma şansımız olur maçları şimdiden başarılar

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
katarina duraksama sorununu hallettim komboyu düzgün atıyor. zeri için q+oto ayarını yaptım bel veth de bir sıkıntı oldu onu hallettikten sonra rell ve akshan a geçeceğim - 11.10.2022

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2016 dan beridir burdayım ilk gördüğüm andan beri lol kek kullanıyorum. Çoğu karakterde config eksikliği var ve kendim bir config yapmak istiyorum. Çok fazla karakteri deneyimledim ve desteklemeyen karakterlere en stabil çalışan urf spammer ayarı yapmayı da düşünüyorum. Şu olsa iyi olur , Şu karakterin ayarlarını düzenler misin gibi önerileriniz olursa yorum kısmında belirtebilirsiniz. Teşekkürler.
belweth config paylaşır mısın bro

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam biraz abartı olacak dediğim ama kog maw cha config te zaten fena iyi bişey ama daha iyi ayar yaparım dersen kog maw içinde çalışırsan sevinirim kolay gelsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sc lux ultisi bc qsuna falan dodge atmıyor diye biliyorum o olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Config ile yapılır mı bilmiyorum ama yeni gelen herolara dodge atabilmemiz lazım artık midde vexin skill hitboxu çok büyük her türlü yiyoruz.
Aklımda sadece vladimir var daha kapsamlı bi config lazım vladimire, her ultiye w basıyor güzel ama akalinin 1. ultisine w basması hiçbirşey ifade etmiyor direk infaz olan 2. ultisine basabilmesi lazım.
Ve hangi karakterlerin ultisine w basacak bunuda seçebilmemiz lazım. LPR nin dodge atamadığı durumlar olabiliyor o zaman vladimirin w basabilmesi de güzel olurdu skillere w basmak gibi bi ayar olsaydı keşke.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Config ile yapılır mı bilmiyorum ama yeni gelen herolara dodge atabilmemiz lazım artık midde vexin skill hitboxu çok büyük her türlü yiyoruz.
Aklımda sadece vladimir var daha kapsamlı bi config lazım vladimire, her ultiye w basıyor güzel ama akalinin 1. ultisine w basması hiçbirşey ifade etmiyor direk infaz olan 2. ultisine basabilmesi lazım.
Ve hangi karakterlerin ultisine w basacak bunuda seçebilmemiz lazım. LPR nin dodge atamadığı durumlar olabiliyor o zaman vladimirin w basabilmesi de güzel olurdu skillere w basmak gibi bi ayar olsaydı keşke.
vladimir script için çok uygun değil zaten, en kötü w kapatıp kendin basabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
vladimir script için çok uygun değil zaten, en kötü w kapatıp kendin basabilirsin
lanede skill yememesi demek en counter match upları kazanması demek vlad ile oyun taşımak çok kolay özellikle script ile. kendim w basabilirim evet ama akali r si ve annie r sine basamam. o zaman script devreye girmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...