yani bu kadar hizli kasilmasindna bahsediyorumgecen bir arkadas günde 20 oyun atarak sanirm 3,4 veya 4,5 günde diaya cikmisti nasil yapiyolar anlamiyorum
kankam olay sadece iyi olmak veya oyun bilginin olmasi mi sence? bana salsalar tek basima net en az plata kascagima ve her oyun kendimi gelistirdigime de inaniyorum fakat derecelide bana nedense sürekli ariza takimlar geliyor. mesela az once bot geldi bildigin ranked oyuna eu westte bot geldi yuumi botu w ile icine girip afk kaliyor adam adc de yuumi bot oldugu icn afk kaliyor solo zaten jungu flameliyip moral bozuyor feedliyor ben bunlarla nasil kazanayim? adamlar direkt oyunda yok cünkü hani oynasalar kotu oynasalar tamam sorun yok ama direkt oyundan cikiyolar ve son 5 macimin 3 ünde bizim takimda afk vardi.. hani dusunuyorum car lose ala ala takim boyle geliyor fresh hesaptan giriyorum unrankedden onda da aynisi geliyor 1 el takim iyi gelse 10 el abartmiyorum 10 el komple feed afk..Aslında hızlı değil 1.5 haftada plat 2 den master'a tavsiyemi soracak olursan challenger elo maç tekrarları ve devamlı olarak maç oynayıp hatalarını gözden geçirmen izlemen dediğim gibi hiç bir oyun bilgin olmadan scriptle bir şeyler yapamazsın en fazla gold veya dia 4 arası sonrası için kesinlikle oyun bilgisi lazım
bu forumda acilan konulardaki gibi scriptle ve kendi oyun bilgimle belirli liglere kasip unrankedleri satmayi dusunuyodum fakat ne iyi bir duo ne de iyi bir takim geliyor galiba olmicak yaAslında hızlı değil 1.5 haftada plat 2 den master'a tavsiyemi soracak olursan challenger elo maç tekrarları ve devamlı olarak maç oynayıp hatalarını gözden geçirmen izlemen dediğim gibi hiç bir oyun bilgin olmadan scriptle bir şeyler yapamazsın en fazla gold veya dia 4 arası sonrası için kesinlikle oyun bilgisi lazım
zaten tr yi hic konusmuyorum bile komple troll server westte bile boyle takim geliyosa tr yi ne ben anlatiym ne sen dusunkankam olay sadece iyi olmak veya oyun bilginin olmasi mi sence? bana salsalar tek basima net en az plata kascagima ve her oyun kendimi gelistirdigime de inaniyorum fakat derecelide bana nedense sürekli ariza takimlar geliyor. mesela az once bot geldi bildigin ranked oyuna eu westte bot geldi yuumi botu w ile icine girip afk kaliyor adam adc de yuumi bot oldugu icn afk kaliyor solo zaten jungu flameliyip moral bozuyor feedliyor ben bunlarla nasil kazanayim? adamlar direkt oyunda yok cünkü hani oynasalar kotu oynasalar tamam sorun yok ama direkt oyundan cikiyolar ve son 5 macimin 3 ünde bizim takimda afk vardi.. hani dusunuyorum car lose ala ala takim boyle geliyor fresh hesaptan giriyorum unrankedden onda da aynisi geliyor 1 el takim iyi gelse 10 el abartmiyorum 10 el komple feed afk..
bu forumda acilan konulardaki gibi scriptle ve kendi oyun bilgimle belirli liglere kasip unrankedleri satmayi dusunuyodum fakat ne iyi bir duo ne de iyi bir takim geliyor galiba olmicak ya
hocam peki hangi karakter le oynadınız ve configiniz neArkadaşlar scripte kötü diyorsunuz ama script her şeyi yapamaz. Scriptten her şeyi yapmasını bekliyorsunuz ve şunu unutmayın ki %30 mekanikse %70 makrodur. Eğer yeterince oyun bilginiz yoksa istediğiniz kadar scripti rage ayarlarda kullanın, bir şey değişmeyecek. Bundan emin olabilirsiniz ve kullanmış olduğum hesap bazı zamanlarda kötü oynadığımı fark ettiğim anlarda ana hesabımdan çıkış yapıp ara ara maç attığım hesaptır, script kullanılmadan önce platin 2 kümesindeydim.
Ekli dosyayı görüntüle 74944
Katılıyorum sadece sc ile olmaz bencede ...Arkadaşlar scripte kötü diyorsunuz ama script her şeyi yapamaz. Scriptten her şeyi yapmasını bekliyorsunuz ve şunu unutmayın ki %30 mekanikse %70 makrodur. Eğer yeterince oyun bilginiz yoksa istediğiniz kadar scripti rage ayarlarda kullanın, bir şey değişmeyecek. Bundan emin olabilirsiniz ve kullanmış olduğum hesap bazı zamanlarda kötü oynadığımı fark ettiğim anlarda ana hesabımdan çıkış yapıp ara ara maç attığım hesaptır, script kullanılmadan önce platin 2 kümesindeydim.
OHa iyiymiş bende yapmaya çalışıyom bişeyler Windsharpla İreliada oyun bilgisi çok istemiyor hilesizde irelia maindim ben hileyle kolay oluyor ama herkez ire alırsa yanarızArkadaşlar scripte kötü diyorsunuz ama script her şeyi yapamaz. Scriptten her şeyi yapmasını bekliyorsunuz ve şunu unutmayın ki %30 mekanikse %70 makrodur. Eğer yeterince oyun bilginiz yoksa istediğiniz kadar scripti rage ayarlarda kullanın, bir şey değişmeyecek. Bundan emin olabilirsiniz ve kullanmış olduğum hesap bazı zamanlarda kötü oynadığımı fark ettiğim anlarda ana hesabımdan çıkış yapıp ara ara maç attığım hesaptır, script kullanılmadan önce platin 2 kümesindeydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?