knk güvenlik duvarı kapalı mı injectledikten sonra siliniyorsa büyük ihtimal güvenlik duvarın açık gerçek zamanlı koruma fln hepsini kapatTarget priority kısmı boş. Kapatıp tekrar injectliyorum bazen 1 kişiyi görüyor. Nadiren 5 kişiyi de gördüğü oluyor. Görmediği için inject olsa da dodge veya combo atamıyor. Config değiştirmeyi ve silip geri yüklemeyi denedim çözümü var mıdır, bu arada loader hileyi injectledikten sonra kapanıp siliniyor her injectten sonra tekrar mı indirmeliyim
hangi ayara bakayım kardeş 50 mesajı böyle doldurmaya çalışmayanlış yaptığın birşey vardır kanka ayarlara iyi bak
knk ben onceden lb kullandığımda loader silinmiyordu duruyordu tekrar indirmeme gerek yoktu yani güncelleme ile öyle yaptılırsa bilmiyorum ama sanmıyomloader kendini silcek zaten mantık yürütürsek ban yemeni engellemek icin hile kendini siliyor
Birincisi sana cevap vermedim. ikincisi bilmeden neden konusuyorsun suan kendini siliyor ayrıca üyesin lprb yi hic kullanmamıssın.knk ben onceden lb kullandığımda loader silinmiyordu duruyordu tekrar indirmeme gerek yoktu yani güncelleme ile öyle yaptılırsa bilmiyorum ama sanmıyom
hile injectlemiyor demiyorum injectliyor kendini defender engellese inject olmaz oyun içi hata buknk güvenlik duvarı kapalı mı injectledikten sonra siliniyorsa büyük ihtimal güvenlik duvarın açık gerçek zamanlı koruma fln hepsini kapat
knk lp önceden normal üyelere açıktı o zaman bir çok kez kullandım hatta konuda açtım bunun hakkında bilip bilmeden konuşmuyorum sadece şuanki güncellemeleri bilmediğim için yanlışım olabilirBirincisi sana cevap vermedim. ikincisi bilmeden neden konusuyorsun suan kendini siliyor ayrıca üyesin lprb yi hic kullanmamıssın.
hile zaten injectledikten sonra kapanıyor tekrar açma bu sefer ekran gelmez veya kasma yapar, onun haricinde heroları görmemesi veya komboyu atmaması gibi bir durum yok , bu hata sende oluyorsa herkesde olur o zaman, güncellemeden sonra denemedim amaTarget priority kısmı boş. Kapatıp tekrar injectliyorum bazen 1 kişiyi görüyor. Nadiren 5 kişiyi de gördüğü oluyor. Görmediği için inject olsa da dodge veya combo atamıyor. Config değiştirmeyi ve silip geri yüklemeyi denedim çözümü var mıdır, bu arada loader hileyi injectledikten sonra kapanıp siliniyor her injectten sonra tekrar mı indirmeliyim
lp hep onaylı üyeydi sen windsharp v.s diyor olabilirsin. Benim yazımdanda özür dilerim iyi günler dilerim.knk lp önceden normal üyelere açıktı o zaman bir çok kez kullandım hatta konuda açtım bunun hakkında bilip bilmeden konuşmuyorum sadece şuanki güncellemeleri bilmediğim için yanlışım olabilir
aynen öyle benden dolayı ama neden işte default ayarlar farklı configler hepsinde aynı sorunhile zaten injectledikten sonra kapanıyor tekrar açma bu sefer ekran gelmez veya kasma yapar, onun haricinde heroları görmemesi veya komboyu atmaması gibi bir durum yok , bu hata sende oluyorsa herkesde olur o zaman, güncellemeden sonra denemedim ama
cidden böyle bir sorun varsa herkeste vardır senlik bir durum değil muhtemelenTarget priority kısmı boş. Kapatıp tekrar injectliyorum bazen 1 kişiyi görüyor. Nadiren 5 kişiyi de gördüğü oluyor. Görmediği için inject olsa da dodge veya combo atamıyor. Config değiştirmeyi ve silip geri yüklemeyi denedim çözümü var mıdır, bu arada loader hileyi injectledikten sonra kapanıp siliniyor her injectten sonra tekrar mı indirmeliyim
injekt attıktan sonra siliniyor olabilir kankamTarget priority kısmı boş. Kapatıp tekrar injectliyorum bazen 1 kişiyi görüyor. Nadiren 5 kişiyi de gördüğü oluyor. Görmediği için inject olsa da dodge veya combo atamıyor. Config değiştirmeyi ve silip geri yüklemeyi denedim çözümü var mıdır, bu arada loader hileyi injectledikten sonra kapanıp siliniyor her injectten sonra tekrar mı indirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?