Onaylı Üye
deniycem sc güncellenince olmazsa yazarım gene teşekkürlercmd inject edildikten sonra gelen dıt sesini duyunca hemen oyuna geçme bekle cmd ekranında 2 3 saniye sonra oyun kendine gelmiş oluyo girince bir sıkıntı çıkmıyor ilk kullanmaya başladığımda bende de öyle oluyordu bu şekilde girersen hiçbir sıkıntı çıkmıyor
knk macun yenileneli 3 haftaya yakın oldu ondan değildir diye düşünüyorum ama gene de yardımın için sağol benim dışında olan varsa bu sorun onlarda dener belki teşekkürlerKnkm o dıt sesini yaşamıştım ekran kartı macunlarim erimis diye oluyordu dıt sesi gelip 15 20 saniye arkadaki ses takili kaliyor sonra duzeliyordu bazen 2 3 kere tekrarliyordu ekran karti sicakligi icin hvmonitor var bi onu acip yap ayni islemleri çünkü scde genel anlamda boyle bi sorun yok
güncellemede o bahsettiğim yayıncı özelliği gelir mi ? gelirse çok sevinirim bir bilgin var mı acaba ?Hile şuanda yeni yama nedeniyle güncel değil güncellenmesini bekle
dene bakalım çözersin umarım rica ederimdeniycem sc güncellenince olmazsa yazarım gene teşekkürler
dx9 ne tam olarak bilmiyorum knkaynı sorun bendede vardı gecen patch dx9 u kapattım çözüldü
oyun başladığın değilmi hani oyun buldu şampiyon seçtim sonra %100 oldu başladı oyun o sıra açmıyormuyuz videolarda hep öyle gösteriyordu hiç bir yerde tam anlatımlı video bulamadığımdan öyle yapyıordumAlt tab atma vede hileyi maç ararken veya şampiyon seçiminde aç
tam olarak onu nereden kapatıcam tam anlatabilirsen sevinirim teşekkürlerlol ayarlarından pacth X9 ayarına kapat çözülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?