LPReborn Acemileri Bilgilendirir Misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
konuyu açan arkadaşım senin sorun sayesinde bizde bilgilenelim bende tam bilmişyorum ayarları bilen arkadaşlar aydınlatır inş mf oynuyorum bende

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ben de yazayım madem, Lux çok q kaçırıyor ama kötü değil gibi. Miss Fortune de zevk veriyor haberiniz olsun. Ashe de gayet iyi.
Bence tam anlamıyla öğrenene kadar ana hesabında değil de unrank bi hesapla oyna. Adc oynayarak çok kısa sürede plat eloya gelebilirsin ama sonrasında oyun bilgin de devreye giriyor. Ben configsiz her şampiyonu default ayarlarda kullanıyorum bir ayarı tercih etmiyorum. Sadece pingi ve ultiyi kime atsaın önemli ultiler hangisi bunu ayarlıyorum. Adc genel olarak her şampiyon iyi. Samira-kog-ezreal-jinx-cait favorim ama. Jungle oynamak istiyorsan kindred-lee ve kartush- top lane ve mide de irelia-yasuo-syndra-cass-ori gibi şampiyonlar alabilirsin. Xerath scriptte favori şampiyonum ama oynamak aşırı derecede riskli bu yüzden ona pek bulaşmıyorum. Belli etmeden kombolarım dodge ayarını kapatır açarım uğraşırım diyorsan eğer xerathla sonu yok.
Xerath aldım şimdi çok övdün bakalım sonumuz ne olacak :D edit: kombo yapmıyor çar neden anlamadım :/

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
script ne işe yarıyor tam olarak hocam videosunu izlemiştim combo yaptırıyordu ama sadece kombo mu başka bi özelliği yok mu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
script ne işe yarıyor tam olarak hocam videosunu izlemiştim combo yaptırıyordu ama sadece kombo mu başka bi özelliği yok mu
hocam şöyle rakip yeteneklerden otomatik olarak hesaplayıp kaçma, rakibin büyülerini göstermei farm alma ve söylediğiniz gibi otomatik kombo özelliği var

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. LoL'e yaklaşık 10 yıl ara vermiştim. Şimdi tekrardan başladım fakat bu sefer script ile başlıyorum. LPReborn kullanıyorum. Direkt ben yükleyip giriyorum oyuna, herhangi bir ayarım vs. yok. Bir ayar yapmalı mıyız, önerdiğiniz şampiyonlar nelerdir? İlk defa script açan birisinin bilmesi gerekenleri anlatırsanız sevinirim. İyi forumlar
cassi kaisa kalista

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
uzun yıllar önce kullanmıştım. Adclerin hepsiyle gayet iyi olabilirsin. Full combo atma üzerine kurgulu samira gibi çarlarda yanıan çekilen bir alistarla çok yakışıyor, bunu söyleyebilirim. onun dışında ryze, cassi gibi herolarda gayet zevkli

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
uzun yıllar önce kullanmıştım. Adclerin hepsiyle gayet iyi olabilirsin. Full combo atma üzerine kurgulu samira gibi çarlarda yanıan çekilen bir alistarla çok yakışıyor, bunu söyleyebilirim. onun dışında ryze, cassi gibi herolarda gayet zevkli
samira dan başka etkili herolar nelerdir?

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
script ıcın kısabir ayar : shifte basıp target pencresını bulup orda şampıyonların oncelıgını ayarlıyorsun, sonrasında gank alarted kısmını aktıflestır sana gelıcek ganklarda uyarıda bulunuyor. ve spell kısmından scriptin attıgı dodgeları hıghte cekmenı onerırım extremeye cekme flash atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. LoL'e yaklaşık 10 yıl ara vermiştim. Şimdi tekrardan başladım fakat bu sefer script ile başlıyorum. LPReborn kullanıyorum. Direkt ben yükleyip giriyorum oyuna, herhangi bir ayarım vs. yok. Bir ayar yapmalı mıyız, önerdiğiniz şampiyonlar nelerdir? İlk defa script açan birisinin bilmesi gerekenleri anlatırsanız sevinirim. İyi forumlar
zaten tuşları oyunda denersin irelia oyna azcık saldırı hızı al dovuyosun herkesi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
script ıcın kısabir ayar : shifte basıp target pencresını bulup orda şampıyonların oncelıgını ayarlıyorsun, sonrasında gank alarted kısmını aktıflestır sana gelıcek ganklarda uyarıda bulunuyor. ve spell kısmından scriptin attıgı dodgeları hıghte cekmenı onerırım extremeye cekme flash atıyor.
çok yararlı oldu bu teşekkürler. oyunda yeni olduğum için şampiyon sıralamasını ben de bilmiyorum ama diğerleri çok işe yarar bilgiler

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Spell çarlari tercih et lock on select target açmayi unutma kilitlenmek istediğin birisi varsa sol tik atabilirsin etrafinda beyaz daire cikar ona kilitlenir pingi dusurmeyi unutma

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sana tek dicem şey hilen var diye 1v2 1v3 fln girme zaten mantıken alabileceğin pozisyonlarda oyna hile ile oyunun içinden geçersin

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
normalde nasıl bir oyuncu olduğunu unutma aaa bende hile var ben 5v1 atarım piskolojisinden çık işk önce yoksa alıcapın tek şey penta değil ban olur legit oyna herşeyi fulleme gaza gelip sonra configler var sitede onları kullanabilirsin şimdifen iyi oyunlar kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...