Shun FR
Seçkin Üye
Bilgi için teşekkür ediyorum ; oktw ler sıra dışı dediğin yani baya stabil skill kaçırmıyor anlamında mı? yoksa useless mı kalıyorjinx üzerine soruyorsan kral default jinx bnce en iyisi diger 2 sini denedim ve sevmedim diger seçimli adc lerde ise idk yazanları seçiyorum onlar daha sıradan oluyor oktw ler sanki ayarlanmış sıradanın dışında oluyorlar kral---- ek olarak jinxdefault base ult hiç kaçırmıyor iyi bi durum ama sc olduğunu anlıyorlar bi süreden sonra her base atanı kestigin için
Bilgi için teşekkür ediyorum ; oktw ler sıra dışı dediğin yani baya stabil skill kaçırmıyor anlamında mı? yoksa useless mı kalıyous
useless knka coğuBilgi için teşekkür ediyorum ; oktw ler sıra dışı dediğin yani baya stabil skill kaçırmıyor anlamında mı? yoksa useless mı kalıyor
şunu ekleyeyim, OKTW ezrealde işlevsiz kalıyor. Çünkü baya eski kalmış. W skili değişeli yıllar oldu fakat w skilini hala eskisi gibi kullanıyor. Yani minyona junglea hepsine w kullanıyor. Tabii ki kapatabiliyorsun bunu fakat bu eski olduğunu değiştirmiyor. Baya işlevsizBilgi için teşekkür ediyorum ; oktw ler sıra dışı dediğin yani baya stabil skill kaçırmıyor anlamında mı? yoksa useless mı kalıyor
hep aynı hatayı yapıyorum. zaten script açık diyip giriyorum sonrası hüsranjinx de default daha iyi dostum Q'ları güzel kullanıyor ama early game e çok fazla güvenme bildiğin gibi jinx late herosu
Evet karakter fazlasıyla güçlü ve düz vuruşları burst damage vurduğu için kaçma şansları kalmıyor zhonya bastıkları durumda da altına oto e bıraktığı için kaçış fırsatı bırakmıyor ama kha'zix kassadin tarzı karakterler late de jinx'den daha güçlü oluyor ister istemez onların danger level'larını extreme'e almak gerekiyorhep aynı hatayı yapıyorum. zaten script açık diyip giriyorum sonrası hüsranfakat late'i sabırlı şekilde bekleyince durdurmak imkansız oluyor jinx'i. Ben de Default Jinx öneriyorum
kanka oktw açılımı (one key to win) genelde daha düzenli olan configler bunlardır ama yinede antrenman modunda kendin tek tek test etmeni tavsiye ederimBilgi için teşekkür ediyorum ; oktw ler sıra dışı dediğin yani baya stabil skill kaçırmıyor anlamında mı? yoksa useless mı kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?