Zaten yüklenen hile her seferinde tekrar yükleniyorsil yükle yap kardeşim
Evet daha iyi olduğunu biliyorum ama maalesef kullanamıyorum hata veriyorBetada Olduğu İçin Yapılmış Olabilir LazySharp Daha İyidir Zaaten .
Hata Nedir Dostum .Evet daha iyi olduğunu biliyorum ama maalesef kullanamıyorum hata veriyor
Lazy Sharpda her seferinde bu hatayı alıyorumHata Nedir Dostum .
Dostum Bu Hatayı Bir Defa Aldım C den BogaRipperi Sildim Çalıştırdan temp prefetch Sildim PC Yi Kapatıp Açtım Düzeldi . Ama Yandaki Açılan cmd yi Anlanmadım O Neden Açılıyor ?Lazy Sharpda her seferinde bu hatayı alıyorum
Hiçbir fikrim yok iki cmd açılıyor her seferinde. Deneyeceğim yardımın için teşekkürlerDostum Bu Hatayı Bir Defa Aldım C den BogaRipperi Sildim Çalıştırdan temp prefetch Sildim PC Yi Kapatıp Açtım Düzeldi . Ama Yandaki Açılan cmd yi Anlanmadım O Neden Açılıyor ?
Dostum şuanda baktımda C de BogaRipper diye herhangi bir şey yok acaba sorun olmadğından dolayı mıdır ?Dostum Bu Hatayı Bir Defa Aldım C den BogaRipperi Sildim Çalıştırdan temp prefetch Sildim PC Yi Kapatıp Açtım Düzeldi . Ama Yandaki Açılan cmd yi Anlanmadım O Neden Açılıyor ?
Anlamı Şu ki LazySharpı Hiç Kullanmamışsın Visual All İn One İndirmeyi Dene - Zaten LPReborn Seçkin Üyelere Açık Durumda Kullanamayacaksın 300 Yorum Yapmadan .Hiçbir fikrim yok iki cmd açılıyor her seferinde. Deneyeceğim yardımın için teşekkürler
Post automatically merged:
Dostum şuanda baktımda C de BogaRipper diye herhangi bir şey yok acaba sorun olmadğından dolayı mıdır ?
Hepsi kurulu başka Visual varmıdır ?Anlamı Şu ki LazySharpı Hiç Kullanmamışsın Visual All İn One İndirmeyi Dene - Zaten LPReborn Seçkin Üyelere Açık Durumda Kullanamayacaksın 300 Yorum Yapmadan .
Teşekkür ederim maalesef sorun çözülmedi iyi forumlarDostum Kusura Bakma Aklıma Gelen Her Şeyi SöyledimBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapGördüğün Gibi Bende Çalışıyor Hile .
Hile hareket ettirmek ? ne demek istediğinizi anlamadımC sürücüsünü Hile hareket ettirmeyi deneyin ve yönetici tarafından çalıştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?