live together die alone
Süper Üye
bu ayarlarda önceligi verlast hitte de sorun var az evvel oyunda ashe menzilde 1 vuruşluk canı var space basıyorum ancak diğer adama vurdu anlayamadım bende eski hile daha iyiydi gerçekten.
Ve oyun ici nickim BsgORDAN Sanırım sen bnde eklisin broarkadaşlar normal çıktığım lig geçen sene master'di nickim: Roses Die bunu neden söylüyorum çünkü bazı arkadaşlar direkt konuya atlayacak sen bilmiyorsan sc sadece space basarak seni oynatmaz diye
neyse konuya geleyim. arkadaşlar sürekli yeniliyorum karşıya sc gelmese bile yeniliyorum. örneğin WindSharp'ta xerath kullanıyordum ve her türlü taşıyordum LpReborn xerathta 10 skill atıyorsa 7'sini kaçırıyor bi sorun var. Örneğin cassi ile taşıyordum windsharp ile oynarken fakat lp rebornda ne zaman ne yapacağını ayarlayamıyor komboları kötü bunun için elinde yok mu bi ayardır odur budur gerçekten bi script zevkimiz var yardımcı olabilecek varsa iyi olur
aynen işte bahsettiğim şey bu. Bazı arkadaşlar yorum kasmak için saçmalıyor da gerçekten kendim oynayınca daha iyi oynuyorum lpreborndanbende bayadır oyunuyorum plat dan dia ya çıkamadım yani karşı da sc olsada olmasada hertürlü eziliyoruz normalde win much up larda bile kaybediyorum (örnek lucian nami)
gel beraber bi oyun girelim anlatiyim oyun içi BsgORDAN nickknk hepsiyle denedim olmuyor başka bi çözümü yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?