LPReborn ayarı nasıl yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
lp rebron ne kadar kötüde olsa detecetted deil aslında evet sıkıntıları çok ama windsharp gibi olsa ban yeme olasılığı aynı seviyeye gelir bence

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Evet hile biraz sıkıntılı düzeltmelerini umacağız ne yazık ki

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
ezrael dene rahat taşıyor oyunu hilenin evet kötü yanları çok fazla olmaya başladı canı olmayan adama vurmuyor yandakine vuruyor morde oynarken çok fazla kaçıyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Knk bu skill tutturma işlerini ayarlardan özelleştirebilirsin, muhakkak kurcalamışsındır ama yine de yazmak istedim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ayarları değişmen lazım öncelik felan ayarlayabilirsin çünkü bazen canı az olan varken çok olana vurabiliyor ve scriptsin diye yani her eli alıcaksın diye birşey yok kaybedebilirsin oyunu ayrıca xerath adamlar dochlayabilir gayet normal ayarlara bak sen yinede

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Her kod mantığının kendine göre çalıjşma şekli vardır. Irelia ile daha oturmamıştır muhtemelen

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum öncelikle WindSharp çok abartı bir scriptdi ve tehlikeliydi 1 oyunda ban atıyordu. LPReborn ise okadar güçlü değil fakat ban atmıyor inede kullanabiliyorsun. Öncelikle başka karakterler denemelisin ben plat eloya kadar ezreal mid oynadım. Adc'ye yanına bir kişi bul kalista nautilus yapın. Eğer hala faydası yoksa challanger config öneriyorum veya kendi ayarlarını antreman modunda denemen gerekmekte iyi forumlar :)

İşine yararsa geri dönüş yaparmısın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Jungel da sc çok belli olmaz sanırım düşüncem öyle

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...