Onaylı Üye
Ben xerath daha yeni kullandım dediğiniz gibi arkaya doğru giderken space basılı tutuyorum yine dönüp rakibe atıyor hiç bir sıkıntı yok. Ping ayarlarınızı falan kontrol etmenizi öneririm farm içinde last hitte sorun yaşamadım.Selam dostlarım lpreborn ile lasthit atmakta cok zorlanıyor gibi geldi bana karakterler anlamadım kendim farm yapsam daha cok yapıyorum ayrıca diger gordugum sclerde xerath gibi karakterlerde sağa sola aşağı nereye Q attığın farketmeksizin Qyu bıraktığında direkt rakibe atıyordu onun ayarı var mı acaba bunda
kontrol edicem simdi kankam q olayı hakkında space bastıklarını düsünmemiştim space basınca evet kitliyor ama kendim q atınca ben ne atarsam onu atıyor, onu da kitlemesini sağlayacak bir ayar var mı?Ben xerath daha yeni kullandım dediğiniz gibi arkaya doğru giderken space basılı tutuyorum yine dönüp rakibe atıyor hiç bir sıkıntı yok. Ping ayarlarınızı falan kontrol etmenizi öneririm farm içinde last hitte sorun yaşamadım.
Bilmiyorum hocam vayne aktif olarak oynayan arkadaşlar yardımcı olur herhalde. Sende forumdaki önceden açılmış konuları inceleyebilirsin.kontrol edicem simdi kankam q olayı hakkında space bastıklarını düsünmemiştim space basınca evet kitliyor ama kendim q atınca ben ne atarsam onu atıyor, onu da kitlemesini sağlayacak bir ayar var mı?
Kanka space basılı tut kombo yapiyoSelam dostlarım lpreborn ile lasthit atmakta cok zorlanıyor gibi geldi bana karakterler anlamadım kendim farm yapsam daha cok yapıyorum ayrıca diger gordugum sclerde xerath gibi karakterlerde sağa sola aşağı nereye Q attığın farketmeksizin Qyu bıraktığında direkt rakibe atıyordu onun ayarı var mı acaba bunda
oynayışına gore degisir kankam 2 3 ay boyunca oynayan bile var ama hile bu sonucta oyun her zaman banlamaya calisiyor seni.Bir sey sorucam LPReborn ban yedirtiyor mu? Olasılık olarak yiyen var mı burada kullananlardan
uzun hocam windsharp injectlendiği an bile ban atabilir lpreborn 1 aydır kullanıyorum banlanmadımban atılma süresinini arttırdığı doğru mu bu hilenin? Windsharpa göre sizce ban süresi uzun mudur?
nasıl oynadağına bağlı çok belli edersen 1-2 haftaya yersin ama belli etmeden oynarsan 3-4 ay bile oynayabilirsin bi hesaplaBir sey sorucam LPReborn ban yedirtiyor mu? Olasılık olarak yiyen var mı burada kullananlardan
windsharpa göre bunda ban riski dahada az ama birazda rakibe hile olduğunu farkettirmemene baglıban atılma süresinini arttırdığı doğru mu bu hilenin? Windsharpa göre sizce ban süresi uzun mudur?
senin bir ayarın varsa atarmısınping kısmını ayrlayıp gene dene bide xerhat de herhangi bi sorun yok gene lap diye vuruyo minyon kısmında ise bazı karakterlerde mükemmel almıyor ama mesela irelya oynarsen minyon sayısı konusunda fark açabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?