LPReborn ban süresi ne kadardır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka 4 5 ay kullandım main hesapta ban yedi 4 5 ay sonra ondada çok abartmıstım yoksa zor yani

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
westte hesaplar plat elmas arası kasıp satıyorum bir hesabı kasmak yaklaşık 10 gün sürüyor 10 gün içerisinde hiç ban yemedim alıcılardanda hiç ban yediğine dair geri dönüş almadım

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
westte hesaplar plat elmas arası kasıp satıyorum bir hesabı kasmak yaklaşık 10 gün sürüyor 10 gün içerisinde hiç ban yemedim alıcılardanda hiç ban yediğine dair geri dönüş almadım
Genel olarak öyle oluyor satıcalar script ile hesap kasıp kolay yoldan para buluyorlar

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben hileyi kullandım ama hiç ban yemedim sizede tavisye ederim beyler
Post automatically merged:

ben 1 kerseinde ban yedim ama 1 hafta sonra açıldı

Son düzenleme:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sana bağlı tamamen. aşırı belli edip 9x rep yemezsen bayağı götürür(maç boyu skill yemeyen xerath-kogmawlar ya da drift atan sion gibi belli etmeden bahsediyorum)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2 aydır kullanıyorum ban yemedim ama 2 3 kere report aldım yasuo cok belli ediyor hortum bekleme süresi olmuyo oyüzden belli oluyo yasuoda dikkat et

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka ban süresi değişkenlik gösteriyor ben yıllardır hileli bir şekilde lol oynuyorum hesap 314 lvl oldu ama hala ban yeme gibi bi durumum olmadı ama benim arkadaşım haftada 1 ban yiyiyordu

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Evade açmazsa çok rahat götürür. Evade açmadan oynuyorum ben, zaten hile ile click atmadan yürüyebiliyorsun. Kendin dodge atarak rahat rahat paşa paşa kasarsın.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Script kullanan var mı onaylı üye haric yorum yaparsa reportlayacAĞIM. ban yeme süresi nedir hesap kasıp satabilir miyiz yani? 2-3 ay götürür mü script ban yemeden
şuanlık hile'de ban durumu yok report yesende ticket atsalar'da ban yemezsiniz, 2-3 ay götürür ban yemeden şuana kadar plat 3 e kadar kasabildim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...