8 May 2022 #1 RX22 Onaylı Üye Katılım 27 Kas 2019 Mesajlar 99 Tepki puanı 10 Ödüller 6 6 HİZMET YILI orkun144' Alıntı: Azaltır ban yeme olasılığını yeterki seni reportlamasınlar Genişletmek için tıklayın ... Uzun süredir kullanmıyorum da bir şey soracağım: Şu an otomatik ban atıyor mu programı kullandığında yoksa undetected olarak mı gözüküyor? Moderatörün son düzenlenenleri: 8 May 2022
orkun144' Alıntı: Azaltır ban yeme olasılığını yeterki seni reportlamasınlar Genişletmek için tıklayın ... Uzun süredir kullanmıyorum da bir şey soracağım: Şu an otomatik ban atıyor mu programı kullandığında yoksa undetected olarak mı gözüküyor?
Çözüm orkun144 8 May 2022 RX22' Alıntı: Uzun süredir kullanmıyorum da bir şey soracağım: Şu an otomatik ban atıyor mu programı kullandığında yoksa undetected olarak mı gözüküyor? Genişletmek için tıklayın ... Otomatik ban atmıyor şuanlık ama report yersen ban yeme olasılığın var.
RX22' Alıntı: Uzun süredir kullanmıyorum da bir şey soracağım: Şu an otomatik ban atıyor mu programı kullandığında yoksa undetected olarak mı gözüküyor? Genişletmek için tıklayın ... Otomatik ban atmıyor şuanlık ama report yersen ban yeme olasılığın var.
8 May 2022 #2 orkun144 Uzman Üye Katılım 5 Mar 2018 Mesajlar 224 Çözümler 1 Tepki puanı 19 Ödüller 8 Yaş 26 Sosyal 8 HİZMET YILI RX22' Alıntı: Uzun süredir kullanmıyorum da bir şey soracağım: Şu an otomatik ban atıyor mu programı kullandığında yoksa undetected olarak mı gözüküyor? Genişletmek için tıklayın ... Otomatik ban atmıyor şuanlık ama report yersen ban yeme olasılığın var. Moderatörün son düzenlenenleri: 8 May 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
RX22' Alıntı: Uzun süredir kullanmıyorum da bir şey soracağım: Şu an otomatik ban atıyor mu programı kullandığında yoksa undetected olarak mı gözüküyor? Genişletmek için tıklayın ... Otomatik ban atmıyor şuanlık ama report yersen ban yeme olasılığın var.
8 May 2022 Konuyu başlatan #3 RX22 Onaylı Üye Katılım 27 Kas 2019 Mesajlar 99 Tepki puanı 10 Ödüller 6 6 HİZMET YILI orkun144' Alıntı: Otomatik ban atmıyor şuanlık ama report yersen ban yeme olasılığın var. Genişletmek için tıklayın ... O paralı olanlarda var haliyle onu sordum. Hani diyorum açtığın gibi bir maç sonra ban yiyorsan gereği yok. Zaten haftaya urf geliyor iyi olurdu. Teşekkürler. Oyla 0 Olumsuz oyla
orkun144' Alıntı: Otomatik ban atmıyor şuanlık ama report yersen ban yeme olasılığın var. Genişletmek için tıklayın ... O paralı olanlarda var haliyle onu sordum. Hani diyorum açtığın gibi bir maç sonra ban yiyorsan gereği yok. Zaten haftaya urf geliyor iyi olurdu. Teşekkürler.