Çözüldü LPReborn bazen çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
LPReborn açacağım, loader sürekli masaüstünden siliniyordu. Virüs korumasını kapadım yine siliniyor. Bunu nasıl çözeceğim? Her açtığımda siliniyor ve bazen açmama rağmen çalışmıyor, hile oyundan çıkıp girerken yeniden açıyorum. Bazen 3-4 defada anca açılıyor. Çözümü yok mu bunun?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhabalar

1-Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat yazılımları bizim hilelerimizi engelliyor. bu programları devre dışı bıraklmalı ya da kaldırmalısınız.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- bazenleri config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
4-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
windows deafenderi kapattığından emin ol

ayrıca vanguard varsa kesinlikle devredışı bırak

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar

1-Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat yazılımları bizim hilelerimizi engelliyor. bu programları devre dışı bıraklmalı ya da kaldırmalısınız.
2.1-

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- bazenleri config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
4-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
5- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın
buraya da bakabilirsniz https://memoryhackers.org/konular/hatalar-ve-cozumleri-sik-sorulan-sorular.207306/

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dediğiniz herşeyi yaptım vanguard filan yok ama hala siliyor windows güvenlik duvarınıda devre dışı bırakıyorum yine siliniyor loader açınca kendini silip vkmre denen dosyaya dönüşüyor o da hemen siliniyor

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kapalı antivirüs yine siliniyor ne yapacağım ben ya bakın SS e buradada sildiği gözükmüyor antivirüs silse burada olur ama yok vkmre adlı dosyaya dönüşüyor oyuna giriyorum sc çalışıyor oynuyorum ama çıkınca sc yok oluyor.

Hocam kapalı antivirüs ona rağmen böyle oluyor vardır bir çözümü olmadı DC'den bağlanıp yardımcı olabilir mi biri lütfen.
Hem de Windows Defender kısa süreliğine kapanıyor sadece kendi kendine geri açılıyor.

Merhabalar

2.1-

2.2-
4-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
5- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın
buraya da bakabilirsniz https://memoryhackers.org/konular/hatalar-ve-cozumleri-sik-sorulan-sorular.207306/

siz yardımcı olamaz mısını ya defender kapalı dediğiniz programları kurdum çalıştırdım herşeyi yaptım ama loaderi çalıştırdıktan sonra loader kendi kendine siliniyor lütfen yardım edin

resim_2022-09-02_123957565.png

resim_2022-09-02_131516879.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hile ban yememen için otomatik kendisini siliyor onu sürekli açman lazım her elden sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...