evet şampıyonlara atak yapmıyor bazen atıyorum tf desın 2 kısıyı kestın 3uncusune dalmıyor nadir oluyor ama şaşırtıyor ınsanı elle devam etmek zorunda kalıyorum , birde xeratta oyun başı çalışmıyor 6-7 lvle kadar sonra kendı kendıne çalışıyor script bu da garip , çalışşada skıllerı saçma sapan atıyor saga sola sampıyonların tersine atıyor , bu aralar çok garipleşti anlıcagın sabit 8 pıngle oynardım sımdı delaylı oynuyorum nedensescript bendede bazen farmlara vurmayı kesıyor sende şampiyonlaramı vurmayı kesıyor farmlaramı vurmayı kesıyor
yaptım kanka ya hatta başka bir config denemiştim begenmedım çok saçma geldi sıldım tekrar orjınali injecledım ama genede bozuluyor aradabunun en kesin çözümü Win+R çalıstır komutundan LPRB klosörünü silip hileyi tekrar injectlemek bayadır yaşamıyorum son yapışımdan bu yana ama her sorun cıkarmasında aynı şeyi uygulayıp sorunu hallediyorum
başka configi nasıl injectliyosun banada öğretirmisinevet şampıyonlara atak yapmıyor bazen atıyorum tf desın 2 kısıyı kestın 3uncusune dalmıyor nadir oluyor ama şaşırtıyor ınsanı elle devam etmek zorunda kalıyorum , birde xeratta oyun başı çalışmıyor 6-7 lvle kadar sonra kendı kendıne çalışıyor script bu da garip , çalışşada skıllerı saçma sapan atıyor saga sola sampıyonların tersine atıyor , bu aralar çok garipleşti anlıcagın sabit 8 pıngle oynardım sımdı delaylı oynuyorum nedense
Post automatically merged:
yaptım kanka ya hatta başka bir config denemiştim begenmedım çok saçma geldi sıldım tekrar orjınali injecledım ama genede bozuluyor arada
bunun en kesin çözümü Win+R çalıstır komutundan LPRB klosörünü silip hileyi tekrar injectlemek bayadır yaşamıyorum son yapışımdan bu yana ama her sorun cıkarmasında aynı şeyi uygulayıp sorunu hallediyor
kanka bu sitede config var arat çıkıyor , ordan indir sonra win+r yap %appdata% gir lprb klosrundekılerle ındırdıgını degıstır o kadar , config demek bütün sampıyonların hazır halı yani biri yapmış atmış kendi dosyalarını mesela senın ayarlarında bi configtirbaşka configi nasıl injectliyosun banada öğretirmisin
cache yi nasıl yapıyoruz kankamkanka hilenin config dosyaları ve cacheni temizle ardından ping ayarı çek sorunun düzelir